Lunch menu

Monday, 5 October

Brödernas kök

  • Soppa: Köttfärssoppa
  • Sallad: Chèvre med valnötter och honung

    bulgur, stekta rödbetor och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fisk- och grönsaksgryta

    med örtaioli, krutonger och potatis

  • Gård: Femöring (färsbiff, lök och stekt ägg)

    serveras med råstekt potatis

  • Äng: Ostgratinerad zucchini

    med ratatouille och råstekt potatis

  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde

    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. lasagne med tomat-, lök- & ruccolasallad
  • 2. A. ugnsgrillad svensk fläskkarré med äppelmos


    & gräddsås, serveras med kokt potatis

  • 2. B. egenpanerad laxfilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken nirali

    VEGAN: dal palak

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg: 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé med dansk remouladsås
  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv

    cornichons, oliver samt ris

  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med dansk remouladsås

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med vitlöksstekta

    champinjoner och timjansgräd

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse

    med aioli och krutong

  • Veckans vegetariska: Bönburgare

    med friterade rotfrukter och syrlig paprikaaioli

La Fontana

  • Långkokt Texas chili på högrev med nachos

    tortillabröd, hackad rödlök, majs, tapas med jalapenos och creme fraiche

  • Husets köttbullar med potatismos

    gräddsås, saltgurka, lingonsylt

  • Husets panerade kycklingschnitzel med klyftpotatis

    och champinjonsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetariska zucchini- och potatisplättar

    med bönsallad

  • På besök: Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Färsspett med soltorkad tomat basilika

    stekt potatis örtkräm

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2 - fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1 - Lätt Panerad fisk serveras

    med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Monday, October 5