Lunch menu

Friday, 9 October

Brödernas kök

  • Soppa: Rostad Pumpasoppa toppat

    med räkor samt vitlökst

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, fetaost

    och tomatsallad samt dillyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad flundra

    med spenat, purjolök och räkor

  • Gård: Husets baconburgare

    med bröd, dressing, lök och friterad potatis

  • Äng: Vårrulle sweet´n´sour med soya

    och jasminris

  • Pasta: Pasta Carbonara

    med grädde, svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. black angus-hamburgare B. krispig halloumi

    serveras 
med klyftpotatis & tillbehörsbuffé

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med pesto-creme, serveras

    med kokt potatis & citron

  • 3. Indisk chicken tikka masala

    vegan: potato bhaji

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedaljonger "Black & White"

    med baconbrynta haricot verts

  • Kyckling-& kantarellpaj med chilicreme

    samt mozzarella-& tomatsallad

  • Veg: Ost, lök & kantarellpaj med chilicreme

    samt mozzarella-& tomatsallad

  • Wok: Biffwok med lök, chili & vitlök
  • Pasta: Tagliatelle med cajunheta räkor
  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Ost och skinkfylld schnitzel

    med ugnsstekt potatis och citronsky

  • Veckans under ytan: Bouillabaisse

    med aioli och krutong

  • Veckans vegetariska: Bönburgare

    med friterade rotfrukter och syrlig paprikaaioli

La Fontana

  • Grillmix: Kycklingspett

    BBQ-marinerade grillspett på fläskfilé, shishkebab

  • Vegetariskt alternativ: friterade

    falafellbiffar

  • Tillbehör:stekt potatis, ugnsvarma grönsaker

    bearnaise, aioli och salladsmix

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetariska zucchini- och potatisplättar

    med bönsallad

  • På besök: Köttbullar med stuvade makaroner

    och rostad lök

  • Ost- och skinfylld schnitzel med paprikasås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kalv tri tip med chipotle bearnaisesås

    gremolata råstek

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2 - fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1 - Lätt Panerad fisk serveras

    med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås
Friday, October 9