Lunch menu

Thursday, 1 October

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnstekt flundrafilé med sås

    på citrongräs och chi

  • Gård: Ostfylld färsbiff med basilikasky

    soltorkad tomatcreme och klyftpotatis

  • Äng: Paprikasotad palsternacka

    med soltorkad tomatcreme och klyftpotatis

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. kyckling-fajitas (eller falafel)
med

    tillbehörsbuffé

  • 1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med

    creme 
fraiche, samt äppelpaj med vispad grädde

  • 2. grillad färsk laxfilé med dill-hollandaisesås,

    serveras med lättfrästa haricots verts & kokt potatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk

    5. asiatisk lunchbuffé

  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa

    samt pannkakor med sy

  • Helstekt fläskfilé m Cafe de Parissås, baconbrynta

    haricot verts & potatisgratäng

  • Veg 1: Pasta "Quattro Fromagio"

    med champinjoner, spenat & hackade mandlar

  • Veg 2: Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk

    sweet chili & färsk röd chili

  • Pasta: med strimlad biff & paprika

    i krämig ostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Köttbullar med gräddsås pressgurka

    och rårörda lingon

  • Veckans under ytan: Pepparrotsbakad sejfile

    med smörslungade betor och kokt potatis

  • Veckans vegetariska: Spenat och ricottafylld pasta

    med parmesangrädde och paprikapesto

La Fontana

  • Chili mexikana på högrev med ris
  • Fish and chips med aioli
  • Falafel med grönsallad och mild sås

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor med sylt

    och grädde

  • Nattbakad karré med rostade rotsaker

    och ratatouille

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Chevregratinerad rödbeta

    med rostad potatis

  • På besök: Krispig grissida med äpplecidersky

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kyckling schnitzel med rostad potatis,

    tzatziki, bladspenat

Pinoccio

  • Dagens kött 1: Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2: fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1: Lätt Panerad fisk serveras

    med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2: Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1: Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2: Skycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1: Cesar sallad

    med rodeilandsås

  • Dagens sallad 2: Gyros sallad

    med kebabsås

Thursday, October 1