Lunch menu

Friday, 2 October

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxfärsfylld spättafilé

    med vitvinsås och ljummen

  • Gård: Fläskfilé Black&white

    med sparris samt potatisgratäng

  • Äng: Falafel med currycreme

    och stekt rispilaff

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. lågtempererad kalvytterfilé med rödvinssås

    serveras med lättfrästa haricots verts & potatisgratäng

  • 2. grillad färsk laxfilé med dill-hollandaisesås

    serveras med lättfrästa haricots verts & kokt potatis

  • 3. INDISK: pepper chicken

    VEGAN: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    m bearnaise, rödvinssås & ärtor, pommes/ potatis

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Kyckling med färsk ingefära

    mango & lime

  • Pasta: med strimlad oxfilé

    portabellosvamp & gorgonzola

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev

    med bakade amaninepotatisar hummus och

  • Veckans under ytan: Pepparrotsbakad sejfile

    med smörslungade betor och kokt potatis

  • Veckans vegetariska: Spenat och ricottafylld pasta

    med parmesangrädde och paprikapesto

La Fontana

  • Husets black and white på Ryggbiff

    och helstekt fläskfilé

  • Med potatisgratäng på mozzarella

    pepparsås och bearnaisesås

  • (Ryggbiffen serveras mediumväl)

    För välstekt beställ vid disken

P2 Restaurang & Catering

  • Ost- och skinfylld schnitzel med paprikasås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Chevregratinerad rödbeta

    med rostad potatis

  • På besök: Krispig grissida

    med äpplecidersky

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kalv tri tip med chipotle bearnaisesås,

    gremolata råstekt potatis

Pinoccio

  • Dagens kött 1: Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2: fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1: Lätt Panerad fisk serveras

    med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2: Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1: Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2: Skycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1: Cesar sallad

    med rodeilandsås

  • Dagens sallad 2: Gyros sallad

    med kebabsås

Friday, October 2