Lunch menu

Wednesday, 30 September

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dill- och citrusbakad sejfilé med krämig

    räksås och picklad lökpotatis

  • Gård: Pulled pork på tortillabröd

    med jalapenos, majscreme och stekt ris

  • Äng: Kryddig broccolibiff med majscreme

    och picklad lökpotatis

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. svensk färsbiff med stekt lök, gräddsås &

    lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. grillad nötchorizo med gurkmajonnäs

    serveras med potatismos

  • 2. B. egenpanerad koljafilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. indisk: pepper chicken

    vegan: mixed beans masala

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade

    grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fetafylld färsbiff med tzatziki

    balsamicosky, klyftpot

  • Fransk köttgryta "Boeuf Bourguignon"

    med sidfläsk, rött vin, champinjoner & ris

  • Veg: Sesampanerade morotsbiffar

    med tzatziki, klyftpotatis & grekisk sallad

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Tagliatelle med strimlad rökt lax,

    spenat & vitt vin

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad nattbakad karre med rostade grönsaker

    och ajvaryoghurt

  • Veckans under ytan: Pepparrotsbakad sejfile

    med smörslungade betor och kokt potatis

  • Veckans vegetariska: Spenat och ricottafylld pasta

    med parmesangrädde och paprikapesto

La Fontana

  • Pankopanerad kycklingschnitzel

    med aioli och klyftpotatis

  • Cannelloni med spenat, svamp och mozzarella

    Tillbehör: coleslaw

  • Italienska biffar med gräddig soltorkad-tomatsås

    och ugnsrostadegrönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Färskostfylld kyckling med soltomatsås

    och papardelle

  • Chorizo med potatismos och räksallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Chevregratinerad rödbeta

    med rostad potatis

  • På besök: Krispig grissida med äpplecidersky

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Slottsstek med gräddsås,

    svarta vinbärsgelé, kokt potatis

Pinoccio

  • Dagens kött 1: Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2: fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1: Lätt Panerad fisk serveras

    med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2: Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1: Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2: Skycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1: Cesar sallad

    med rodeilandsås

  • Dagens sallad 2: Gyros sallad

    med kebabsås

Wednesday, September 30