Lunch menu

Tuesday, 29 September

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Grovsaltbakad hokifilé med citronsky

    grön ärtpuré

  • Gård: Pannbiff med lök, pressgurka, lingon

    och kokt potatis

  • Äng: Vegetarisk chili med tortillas och ris
  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad

    med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig biffpasta med svamp, dijonsenap

    rosmarin & vitlök

  • 2. B. tempurabakad torskfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt

    vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker

    och jordnötsås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Parmesan-& basilikagratinerad laxfilé

    med tomat-& olivcreme samt grilltomat

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja

    vitlök & chili

  • Pasta: Pastagratäng "Rigatoni"

    med strimlad lönnebergaskinka, ädelost & bacon

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med chiliaioli

    och ugnsbakade potatisar samt picklad rödkål

  • Veckans under ytan: Pepparrotsbakad sejfile

    med smörslungade betor och kokt potatis

  • Veckans vegetariska: Spenat och ricottafylld pasta

    med parmesangrädde och paprikapesto

La Fontana

  • Nattbakad brässerad högrev

    med rödvinssås och ris

  • Husets pannbiff med löksås och potatismos

    löksås och lingonsylt

  • Ugnsgrillad laxsida med kokt potatis

    och tartarsås

P2 Restaurang & Catering

  • Fisk- och skaldjurslasagne med ruccolacreme
  • Stekt fläsk med löksås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

  • På besök: Chevregratinerad rödbeta

    med rostad potatis

  • På besök: Krispig grissida med äpplecidersky

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Skomakarlåda ( På fläskfilé )

Pinoccio

  • Dagens kött 1: Ragg munk med stekt fläsk

    samt lingon

  • Dagens kött 2: fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk 1: Lätt Panerad fisk serveras

    med kokt potatis och dillsås

  • Dagens fisk 2: Ugnsbakade lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens pasta 1: Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2: Skycklig pasta

    med champinjoner och krämig grädde

  • Dagens sallad 1: Cesar sallad

    med rodeilandsås

  • Dagens sallad 2: Gyros sallad

    med kebabsås

Tuesday, September 29