Lunch menu

Monday, 28 September

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med limecreme

    och gratinerad potatispuré

  • Gård: Kycklingfilé ”Coq au vin” med rött vin, timjan

    champinjoner samt ris

  • Äng: Vegetarisk pasta med bakade tomater

    lök, svamp, grädde och ost

  • Pasta: Pasta Frutti di mare toppad med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. pankopanerad kycklingfilé
  • 1. B. VEG: pankopanerad halloumi

    serveras med portvinstuvade champinjoner, 
 timjanbakad potatis & gele

  • 2. A. kalops med inlagda rödbetor & kokt potatis
  • 2. B. egenpanerad stillahavsflundra med

    skagensås,
 serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: nadan chicken curry

    VEGAN: green beans thoran

  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • 6. veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nötköttbullar från Bjursund

    med stuvade makaroner el. kokt potatis & gräddsås

  • Stekt panerad kamtjatkaflundra

    med lime, dill-& romsås

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost
  • Wpk: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med potatispure

    och timjansgräddsås

  • Veckans under ytan: Pepparrotsbakad sejfile

    med smörslungade betor och kokt potatis

  • Veckans vegetariska: Spenat och ricottafylld pasta

    med parmesangrädde och paprikapesto

La Fontana

  • Husets Fläskschnitzel med gröna ärtor

    champinjonsås och klyftpotatis

  • Stekt Kycklingfilé med bearnaise

    och rostade grönsaker

  • Panerad flundrafilé med remouladsås

    och timjanstekt potatis

P2 Restaurang & Catering

  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

  • På besök: Chevregratinerad rödbeta

    med rostad potatis

  • På besök: Krispig grissida med äpplecidersky

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Färsspett med soltorkad tomat, basilika

    stekt potatis

Pinoccio

  • Dagens kött
  • 1- Ragg munk med stekt fläsk samt lingon
  • 2- fläsk filé serveras

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens fisk
  • 1- Lätt Panerad fisk serveras

    med kokt potatis och dillsås

  • 2- Ugnsbakade lax med kokt potatis

    samt dillsås

  • Dagens pasta
  • 1- Lasagne Alforno
  • 2- Skycklig pasta med champinjoner

    och krämig grädde

  • Dagens sallad
  • 1- Cesar sallad med rodeilandsås
  • 2- Gyros sallad med kebabsås
Monday, September 28