Lunch menu

Wednesday, 23 September

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Prästostöverbakad sej

    med paprikasås och potatiskross

  • GÅRD Grillad fläskkarré med avocadocreme

    majs och klyftpotatis

  • ÄNG Zucchinipoppers med avocadocreme

    och bulgur med purjolök

  • PASTA Tagliatelle med lufttorkad skinka

    tomat och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. kalvfärsbiff med kantarellsås & lingon

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • 2. A. lax strindberg (senap) med broccoli &

    balsamvinaigrette, serveras med potatismos
eller kokt potatis

  • 2. B. egenpanerad uerfilé (rödfisk) med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken korma
  • 3. VEGAN: green gram curry
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6 veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff m portvinstuvde champinjoner

    stekt kulpotatis, lingon & pressgurka

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Veg: Tortellinigratäng med kvibille ädel

    spenat & valnötter

  • Wok: Kyckling med mango, ingefära

    & lime

  • Pasta: Tortellinigratäng med kvibille ädel

    strimlad rökt skinka & spenat

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklinggryta med curry limeblad

    och citrongräs samt ljummen kål och nudelsallad

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med fänkål selleri

    och babyspenat samt citron och dillaioli

  • Veckans vegetariska: Svamprisotto med pesto

    på rostade pumpafrön och persilja

La Fontana

  • Husets Lasagne al Forno på mozzarella,

    med Coleslawsallad

  • Panerad kapkummelfilé med dillremoulad

    och kokt potatis

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk grönsaksbiff

    med stekt ris samt mango- och chilidressing

  • På besök: Rimmad oxbringa

    med pepparrotssås och kokt potatis

  • Dillkött med kokt potatis
  • Lasagne med cole slaw
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Slottsstek med gräddsås, svarta vinbärsgelé

    kokt potatis

Pinoccio

  • Dagens fisk 1: Panerad koljafilén

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens fisk 2: stekt lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens kött 1: Schnitzel scan kött

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens kött 2: Kycklingspett med stekt potatis

    samt bearnaisesås

  • Dagens sallad 1: Kebabsallad

    med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens sallad 2: Kycklingsallad

    med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens pasta 1: köttfärs pasta med parmesanost
  • Dagens pasta 2: Carbonara pasta

    med bacon och parmesanost

Wednesday, September 23