Lunch menu

Tuesday, 22 September

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Citronbakad torskfilé

    med ruccolahollandaise och rostad amandinepotatis

  • GÅRD Örtbrässerad högrev med lök, bacon

    rödvinssky samt gratinerad potatis

  • ÄNG Spenat, blekselleri- och ostpaj

    med lök- och bönsallad

  • PASTA Tagliatelle med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1. B. stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. tagliatelle med kyckling, rostad vitlök

    chili & lime

  • 2.B. egenpanerad kummelfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka
  • 3. VEGAN: potato masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker

    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Yakatorimarinerad laxfilé m asiatisk sallad

    & limecreme samt nudlar el. potatis

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lasagne
  • Veckans under ytan: Fiskgryta med fänkål selleri

    och babyspenat samt citron och dillaioli

  • Veckans vegetariska: Svamprisotto med pesto

    på rostade pumpafrön och persilja

La Fontana

  • Cheddar- och jalapeñobiffar med klyftpotatis

    och tzatziki

  • Pankofriterad kycklinglårfilé med kall potatissallad
  • Gräddig pasta med Oxbiff

    soltorkade tomater, svamp och basilika

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk grönsaksbiff

    med stekt ris samt mango- och chilidressing

  • På besök: Rimmad oxbringa

    med pepparrotssås och kokt potatis

  • Ostpanerad falukorv med potatismos

    och gurkmajonnäs

  • Yakiniku med vårlök och ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Skomakarlåda ( På fläskfilé )

Pinoccio

  • Dagens fisk 1: Panerad koljafilén

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens fisk 2: stekt lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens kött 1: Schnitzel scan kött

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens kött 2: Kycklingspett med stekt potatis

    samt bearnaisesås

  • Dagens sallad 1: Kebabsallad

    med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens sallad 2: Kycklingsallad

    med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens pasta 1: köttfärs pasta med parmesanost
  • Dagens pasta 2: Carbonara pasta

    med bacon och parmesanost

Tuesday, September 22