Lunch menu

Monday, 21 September

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Vinkokt flundra med krämig risoni

    smaksatt med räkor, vitlök och persilja

  • GÅRD Kycklingfilé Mojo rojo med wokade grönsaker

    och saltbakad potatis

  • ÄNG Vegogulaschgryta på soyafärs

    med buljongkokt ris och creme fraiche

  • PASTA Tagliatelle med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparrotskött (högrev) med morötter

    serveras med kokt potatis

  • 2. A. kålpudding med lingon & gräddsås

    serveras med kokt potatis

  • 2. B. egenpanerad kummelfilé med tartarsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • 3. INDISK: chicken tikka
  • 3. VEGAN: potato masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk

    eller japansk

  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter

    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med naanbröd

    basmatiris & raita

  • Stekt panerad kapkummelfilé med skagenröra
  • Veg: Indisk grönsaksgryta med strimlad quorn

    samt naanbröd, basmatiris & raita

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök

    & färsk röd chili

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad lättrökt kotlett

    med kryddig tomatsky samt rostad amandine och paprikaaioli

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med fänkål selleri

    och babyspenat samt citron och dillaioli

  • Veckans vegetariska: Svamprisotto med pesto

    på rostade pumpafrön och persilja

La Fontana

  • Köttfärslimpa med stekt potatis, inlagd gurka

    lingonsylt och gräddsås

  • Ugnstekt lax med kokt potatis och dill

    och citronmajonnäs

  • Krämig fransk fläskgryta med Dijonsås.

    Tillbehör: kokt potatis

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk grönsaksbiff

    med stekt ris samt mango- och chilidressing

  • På besök: Rimmad oxbringa

    med pepparrotssås och kokt potatis

  • Laxfärsbiff med stekt ris och mango- och chilidressing
  • Gårdskyckling med rostad potatis, rotselleri

    och kycklingsky

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan

    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Färsspett med soltorkad tomat,

    basilika, stekt potatis, örtkräm

Pinoccio

  • Dagens fisk 1: Panerad koljafilén

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens fisk 2: stekt lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens kött 1: Schnitzel scan kött

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens kött 2: Kycklingspett med stekt potatis

    samt bearnaisesås

  • Dagens sallad 1: Kebabsallad

    med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens sallad 2: Kycklingsallad

    med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens pasta 1: köttfärs pasta med parmesanost
  • Dagens pasta 2: Carbonara pasta

    med bacon och parmesanost

Monday, September 21