Lunch menu

Thursday, September 17

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur
    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gräddig fiskgryta med potatis
    purjolök, dill och vitt vin
  • Gård: Lasagne al forno med lök- och tomatsalsa
    samt grana padano
  • Äng: Långbakad rotselleri
    med örtvinägrett och potatisgratäng
  • Pasta: Pasta med kyckling, lök
    och zucchini i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • 2. A. kantarellsoppa toppad med knaperstekt
    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde
  • 2. B. havets wallenbergare med västkustsås
    serveras med picklad fänkål,
 gröna ärtor & kokt potatis
  • 3. INDISK: chicken vindaloo
    VEGAN: rajma masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6 veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Broccolisoppa samt pannkakor
    med sylt & grädde
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Kalops med morötter, kokt potatis & rödbetor
  • Veg: Ärt/Broccolisoppa samt pannkakor
    med sylt & grädde
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök
    & chilimarinerad broccoli
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Köttfärslimpa med potatispure gräddsås
    och pressgurka
  • Veckans under ytan: Ugnsbakad sej med äggcreme
    och pepparrotssmörsås
  • Veckans vegetariska: Kikärtsbollar med rostade
    höstgrönsaker och ajvaryoghurt

La Fontana

  • Panerad fisk med dillkräm
    och kokt potatis
  • Husets köttbullar med potatismos, lingon
    och gräddsås
  • Helstekt fläskfilé med stekt potatis
    och svampsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetariska grönsaksbiffar
    med gräddkokt kål
  • På besök: Kycklinglevergryta
    med smålök och bacon
  • Kålpudding med gräddsås och lingon
  • Kycklingfilé med wokade nudlar
    och jordnötssås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Viltfärslimpa viltfärs från ekbergs
    vilt enbärsgräddsås

Pinoccio

  • Dagens fisk 1- Panerad koljafilén
    med kokt potatis samt dillsås
  • Dagens fisk 2- stekt lax med kokt potatis
    samt dillsås
  • Dagens kött 1- Schnitzel scan kött
    med stekt potatis samt bearnaisesås
  • Dagens kött 2- Kyckling spett med stek potatis
    samt bearnaisesås
  • Dagens sallad 1- Kebabsallad
    med blandade grönsaker samt mild sås
  • Dagens sallad 2- Kycklingsallad
    med blandad grönsaker samt mild sås
  • Dagens pasta 1- köttfärs pasta med parmesanost
  • Dagens pasta 2- Carbonara pasta med bacon
    och parmesanost
Thursday, September 17