Lunch menu

Friday, September 18

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad fisk med crabfish
    HAV Gratinerad fisk med crabfish
  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, chorizo, majskolv)
    med tzatziki och friterad potatis
  • Äng: Falafel med tzatziki och friterad potatis
  • Pasta: Pasta med kyckling, lök
    och zucchini i gräddig basilikasås

Restaurang Chili & Lime

  • 1. ryggbiff toppad med picklad
    rödlök, serveras med bearnaisesås & stekt potatis
  • 2. ugnsbakad laxfilé med västkustsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: chicken vindaloo
    VEGAN: rajma masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk
    eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel
    med bearnaise, rödvinssås & ärtor
  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Kyckling med green curry
    & sweet chili
  • Pasta: med strimlad oxfilé, färska champinjoner
    konjak & grädde
  • Grill: Hamburgare, Green burgare
    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Bbq-bakad högrev med friterad potatis
    och rostad majscreme
  • Veckans under ytan: Ugnsbakad sej med äggcreme
    och pepparrotssmörsås
  • Veckans vegetariska: Kikärtsbollar med rostade
    höstgrönsaker och ajvaryoghurt

La Fontana

  • Högrevshamburgare: pommes frites, briochebröd
    cheddarost, husets hamburgerdressing, saltgurka, lök, tomat, gurka, isbergssallad

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetariska grönsaksbiffar
    med gräddkokt kål
  • På besök: Kycklinglevergryta
    med smålök och bacon
  • Helstekt fläskfilé med potatismos med bacon
    och lagrad ost samt skysås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Nattbakad högrev med vitlökssmör
    potatisgratäng, skysås, cocktailtomat

Pinoccio

  • Dagens fisk 1- Panerad koljafilén
    med kokt potatis samt dillsås
  • Dagens fisk 2- stekt lax med kokt potatis
    samt dillsås
  • Dagens kött 1- Schnitzel scan kött
    med stekt potatis samt bearnaisesås
  • Dagens kött 2- Kyckling spett med stek potatis
    samt bearnaisesås
  • Dagens sallad 1- Kebabsallad
    med blandade grönsaker samt mild sås
  • Dagens sallad 2- Kycklingsallad
    med blandad grönsaker samt mild sås
  • Dagens pasta 1- köttfärs pasta
    med parmesanost
  • Dagens pasta 2- Carbonara pasta med bacon
    och parmesanost
Friday, September 18