Lunch menu

Monday, November 23

Brödernas kök

  • Soppa: Köttfärssoppa
  • Sallad: Chèvre med valnötter
    och honung, bulgur, stekta rödbetor och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med limecreme
    och gratinerad potatispuré
  • Gård: Nötfärsbiff
    örtgräddsås, lingon och stekt potatis
  • Äng: Vegetarisk pasta med bakade tomater
    lök, svamp, grädde och ost
  • Past: pasta Frutti di mare toppad med mozzarella

Restaurang Chili & Lime

  • 1. pepparrotskött (svensk högrev) med morötter
    serveras med kokt potatis
  • 2. A. kålpudding med gräddsås & lingon
    kokt potatis
  • 2. B. egenpanerad stillahavstorskfilé
    med örtagårdssås, serveras med kokt potatis
  • 3. INDISK: nadan chicken curry
    VEGAN: dal palak
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med libabröd
    basmatiris & raita
  • Stekt panerad spättafilé med remouladsås
    & kokt potatis
  • Veg: Indisk grönsaksgryta
    m strimlad quorn, libabröd, basmatiris & raita
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med strimlad oxfilé
    skogssvamp, konjak & grädde
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • 1) Raggmunk med stekt fläsk och lingonsylt
  • 2) Fish & Chips med remouladsås
  • 3) Varmrökt lax med klyftpotatis,citron och romsås
  • 4) Husets schnitzel på pankobröd
    med klyftpotatis,citron och bearnaise
  • 5) Kycklingsallad
  • 6) Husets hamburgare på högrev
    briochebröd, cheddarost,hamburgerdressing,inlagd gurka, pommes frites, coleslaw
  • 7) Moussaka med grekisk sallad
  • 8) Halloumitallrik
    med pommes frites,mildsås och honungsbalsamico

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: mungfärsbiff med klyftpotatis
    ört- och lökbearnaise
  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Panerad rödspätta
    med kall ägg- och persiljesås
  • Varmrökt lax
    med kall dill- och romsås samt kokt potatis
  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad
    med parmesan och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Gratinerad falukorv, potatispuré
    senapssås
Monday, November 23