Lunch menu

Tuesday, April 20

Brödernas kök

  • Köfte bowl
    -
  • Brödernas Ceasar
    Bulgur, kyckling, knaperstekt bacon, riven parmesanost, hemgjorda krutonger & körsbärstomater.
  • Veg bowl
    Quinoa, zucchini "nudlar", hummus, tomat&lök-salsa, avocado, säsongens frukt & rostad frömix.
  • Medi mix
    Bulgur, falafel, hummus, tomat&lök-salsa, picklad rödkål, ugnsrostade grönsaker & rostad frömix.
  • Kyckling bowl
    Grillad kyckling, pasta, grönkål, tomat&lök-salsa, riven parmesanost, & soltorkade tomater.
  • Medelhavssallad
    Pasta, serranoskinka, mozzarella, ugnsrostade grönsaker, tomater & säsongens frukt.
  • Chèvre bowl
    Chèvre, ugnsrostad rödbeta, Quinoa, rostade nötter, picklad rödlök & säsongens frukt.
  • Lax bowl
    Quinoa, gravad lax, fetaost, ett kokt ägg, broccoli, picklad rödlök & rostad frömix.
  • Nudelbowl
    Nudlar, handskalade räkor, broccoli, edamamebönor, picklad rödlök, sesamfrön & krossade jordnötter.
  • Grilltallrik (Varmrätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater & en vitlökstoast.

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. raggmunk med svenskt stekt fläsk & lingon
  • 1. B. svenskt stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. A. krämig biffpasta med champinjoner, tryffel,
    ruccola, vitlök & grana padano
  • 2. B. stekt panerad kummelfilé med örtagårdssås,

    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: chicken korma
    VEGAN: rajma masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé!
  • 6. VEGETARISKT
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås, ärtor
    ärtor & rårörda lingon
  • Limemarinerad laxfilé m citron-& ingefäracreme,
    ruccola/mango/avocadosallad
  • Veg: Feta, quorn-& grönsaksfylld paprika
    med potatismos
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, chili & vitlök
  • Pasta: med kyckling, soltorkad tomat, fetaost
    & oregano
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel med Spicy XL pommes frites
    och bearnaisesås.
  • Kebabsallad med tillbehör.
  • Fish&chips med vitlökssås.
  • Kycklingsallad med tillbehör.
  • Crispy chicken filé med farmer Fries
    och vitlökssås.
  • Gyrossallad med tillbehör.
  • Falafeltallrik med pommes och vitlökssås.
  • Grill Mixtallrik som innehåller en fläskfilémedaljong
    och ett oxfiléspett med klyftpotatis och bearnaisesås.
  • Tonfisksallad med tillbehör.

P2 Restaurang & Catering

  • Nattbakad karré med rostad potatis och aioli
  • Laxfärsbiff med stekt ris, sesamstekt broccoli
    och sojamajo
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Pasta Bolognese med parmesan och ruccola
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Pastapesto med chorizo, tomat & grana pandano

More lunches available at

Tuesday, April 20