Lunch menu

Monday, August 10

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung
    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. lasagne
  • 1. B. vegetarisk lasagne (quornfärs)
 serveras
    med tomat-, lök- & ruccolasallad
  • 2. egenpanerad kummelfilé med remouladsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. INDISK: nadan chicken curry
    VEGAN: potato bahji
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk
    eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. -
  • 7. veg: 1: wokade grönsaker med cashewnötter
    veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 8. GRILL: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med stuvade makaroner
    eller kokt färsk potat
  • Stekt panerad kummelfilé med västkuströra
  • Veg: Falafel med stuvade makaroner
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry
    & cocosmjölk samt basmatiris
  • Pasta: Penne med fläskfilé, kantareller
    & västerbottenost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Ragu på högrev med äppel
    & fämkålstzatsiki samt slungad
  • VECKANS UNDER YTAN
    Fiskgryta med saffransaioli
  • VECKANS VEGETARISKA
    Svamprisotto med spenatpesto

La Fontana

  • Husets schnitzel med klyftpotatis
    och bearnaisesås
  • Kycklingfilé med stekt potatis och aiolicréme
  • Falafel med grönsallad och mildsås

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Indisk kikärtsgryta med ris
  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Pasta Bolognese
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med syrad lök och kokt ägg
  • Kycklingsallad med parmesan
    och knaperstekt bacon

Viktors bakficka

  • Fjärilskotlett med champinjonsås, rostad potatis
Monday, August 10