Lunch menu

Thursday, October 22

Brödernas kök

  • Soppa: Gulaschsoppa
  • Sallad: Haloumi och Kyckling med bulgur,
    stekt kål, rostad rotselleri och mangoyoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Pestobakad sejfilé
    med ajvarcreme och basilikarost
  • Gård: Lasagne al forno
    med tomatragu och grana padano
  • Äng: Vegetarisk lasagne serveras
    med ajvarcreme och dressad ruccola
  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-
    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. A. kyckling-fajitas (eller falafel) 
med
    tillbehörsbuffé
  • 1. B. mustig ungersk gulaschsoppa toppad med
    creme 
fraiche, samt äppelpaj med vispad grädde
  • 2. halstrad färsk laxfilé med basilika-creme,
    serveras med honungsrostade rotsaker eller kokt potatis
  • 3. INDISK: pepper chicken
    VEGAN: chenna masala
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk
    eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. VEG 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. VEG 2: wokade äggnudlar
    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Broccolisoppa
    samt äpplekaka med vaniljsås
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Mustig höstgryta av högrev med kantareller
    sidfläsk, smålök, rött vin, ris/potatis
  • Veg: Broccolisoppa samt äpplekaka med vaniljsås
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev Bourguignon
    med örtslungad amandine
  • VECKANS UNDER YTAN
    Fish & Chips
  • VECKANS VEGETARISKA
    Bakad chevre med betor och rostad palsternacka samt äppelchutney

La Fontana

  • Panerad Torsk med kokt potatis
    och dillkräm
  • Orientaliska biffar med klyftpotatis och tzatziki
  • Husets Kycklinggryta med ris

P2 Restaurang & Catering

  • Grönärtsoppa med rökt sidfläsk
    samt banan- och chokladkaka
  • Örtbakad lax med limehollandaise
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Pinoccio

  • Dagens kött 1 - Ragg munk med stekt fläsk
    samt lingon
  • Dagens kött 2 - fläskfilé serveras
    med stek potatis samt bearnaisesås
  • Dagens fisk 1- Lätt Panerad fisk
    serveras med kokt potatis och dillsås
  • Dagens fisk 2 - Ugnsbakade lax
    med kokt potatis samt dillsås
  • Dagens pasta 1 - Lasagne Alforno
  • Dagens pasta 2 - kycklingpasta
    med champinjoner och krämig grädde
  • Dagens sallad 1 - Cesar sallad med rodeilandsås
  • Dagens sallad 2 - Gyros sallad med kebabsås

More lunches available at

Thursday, October 22