Lunch menu

Wednesday, May 22

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl
    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja
  • Laxbowl med quinoa och gravad lax
    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème
  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling
    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing
  • Chèvrebowl
    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett
  • Vegetarisk poké bowl
    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo
  • Medibowl med bulgur och falafel
    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki
  • Kycklingbowl med bulgur
    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett
  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)
    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing
  • Grilltallrik (varm rätt)
    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast
  • Plocksallad
    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad
  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka
    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

Restaurang Chili & Lime

  • 1. wallenbergare med gräddsås & lingon
    serveras med gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis
  • 2. ugnsbakad laxfilé med dill & räkor i citronsås
    serveras med gröna ärtor & potatismos
eller kokt potatis
  • 2. B. stekt panerad torskfilé med dill-majonnäs
    serveras med kokt potatis & citron
  • 3. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 4. asiatisk lunchbuffé!
  • 5. INDISK: chicken masala
    VEGAN: smörbönor masala
  • 6. VEGETARISKT:
    1: wokade grönsaker med cashewnötter 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås
  • 7. GRILL:
    kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare
    med ptatismos, gräddsås, ärtor & lingon
  • Fisk-& skaldjursgryta "Bouillabaisse"
    med ris & limeaioli
  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"
    med tomat, oliv-& fetasallad
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, vitlök & grön chili
  • Sallad: Ost-& skinka
    med pasta & tapenad

La Fontana

  • Vi tänder grillen, La fontana special grill buffé:
    Fläskfilé, kycklingspett och halloumi med pommes och klyftpotatis. Olika såser
  • Veckans sallad: Falafelsallad
  • Dagens pizza: Bresaola
    soltorkade tomater, bresaola, valnötter, mozzarellaost och ruccola

Pinoccio

  • 1-stektfläsk
    med löksås och kokt potatis
  • 2-panerad rödspätta
    med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Veg Stroganoff på sojastrimlor
    serveras med ris och creme fraiche
  • Gratinerad kassler med broccoli och ost
    serveras med bearnaisesås och potatismos

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: fläskschnitzel från skänninge
    ljummen potatissallad, vispat kryddsmör, rödvinssås
  • Dagens grönt: sotad pakchoy
    stekt ris, chilipicklad kål, böngroddar, kokos
  • Stångs klassiker: stångs wallenbergare
    potatis, lingon, ärter, skirat smör
  • Veckans sallad: kräftsallad
    potatis, sparris, picklad gurka, rädisor, kavringssmulor, örtsallad, ramslöksmajonnäs
  • Veckans dessert
    Chokladmousse

Pegs & Tails

  • Fläsknoisette
    Serveras med het BBQ samt rostad majskolv
  • Västerbottenbakad laxfilé
    Serveras med kokt svensk färskpotatis från Åhus samt vitvinssås smaksatt med jordärtskocka & tryffel
  • Veckans green: Rotfruktsraggmunk Gratinerad med chevre
    Serveras med picklad rödkål
  • Varmrökt lax med chili & lime
    Serveras med kokt potatis, dilll- & romsås samt pressgurka
  • Sallad med handskalade räkor
    Serveras med kokt ägg från Ås & syrad rödlök
  • Nykokta svenska blåmusslor á la Irland
    IPA, lökar, persilja, chili samt vitlöksbröd

More lunches available at

  • Natural kaffebar
Wednesday, May 22