Lunch menu

Tuesday, July 7

Brödernas kök

  • SALLAD
    Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Asiatisk lunchbuffé
  • 2. Indisk: chicken vindaloo
    Vegan: chenna masala
  • 3. Poke bowl: vietnamesisk eller japansk
  • 4. Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
    Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås (G)
  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås

La Fontana

  • Husets pannbiff
    med gräddsås och löksky. Samt kokt potatis och lingonsylt
  • Ugnsgrillad laxsida
    med kokt potatis och skagenröra
  • Chili mexikana på högrev
    med kokt ris och kall yoghurtsås

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Pasta Bolognese
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Stekt inlagd strömming
    med dill- och västerbottenmos samt kall örtsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • ycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
Tuesday, July 7