Lunch menu

Friday, 30 August

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bouillabaisse, fransk fiskgryta

    med räkor,smaksatt med saffran och vitt vin

  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv)

    med ramslökscreme och klyftpotatis

  • Äng: Stekt soyabönbiff med ramslökscreme

    och klyftpotatis

  • Pasta: Pasta Fusilli med choritzo, sidfläsk, lök

    och grana padano

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill (fläsknoisette, kycklingfilé, chorizo)

    med bearnaisesås, serveras med potatisgratäng

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill- & pepparrotscreme

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Poke bowl med fläskkarré, lax

    eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs

    samt tillbehör

  • Wok: Kyckling med strimlad lök

    & bambuskott

  • Pasta: med rökt lax i spenat-

    & vitvinssås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Burgare
  • Veckans Kött: Helstekt fläskfile med blomkålspure

    äppelsky samt potatis och chevretimbal

  • Veckans Under Ytan: Flundrafile med tomat, kapris

    och örter samt brynt smör

  • Veckans Vegetariska: Svampsoppa med

    ost och potatismuffins samt semibakad tomat

La Fontana

  • special buffé: grillmix - nöttspett på ryggbiff

    blandfärssett, kycklingspett, tztaziki, bearnaisesås

Scandic Väst

  • Nattbakad högrev serveras med smetana

    och skysås

  • Färskostbakad lax serveras med fetaost

    och soltorkadtomatsås

  • Bakad blomkål toppad med parmesan

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku med vårlök och ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Het köttfärsgryta med chili, bönor

    gräddfil och ris

  • Vegetarisk gryta med kikärtor
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Rimmad lax, hovmästarsås, dill & persiljestuvad

    potatis

  • Kryddbakad högrevs taco, sötpotatispuré

    picklad rödlök, chilimajonnäs.

  • Hamburgare: jalapeños crème, pepperjackcheese

    bifftomat, isbergssallad, senap, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Kantarell- & västerbottenpaj, körvel
Friday, August 30