Lunch menu

Thursday, 29 August

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnstekt torskfilé med grön ärthummus

    vitvinssås samt smörad potatis

  • Gård: Viltfärsbiff med kantarellsås, rårörda

    lingon och timjanpotatis

  • Äng: Pankopanerad rotselleri med dijonkeso

    samt timjanpotatis

  • Pasta: Pasta Fusilli med choritzo, sidfläsk

    lök och grana padano

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Havets wallenbergare (torsk- & laxfilé)

    med skirat smör eller dill- & pepparrotscreme, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: Wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Gulaschsoppa/Broccolisoppa samt äpplekaka

    med vaniljsås

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Gravad lax med dillstuvad potatis
  • Veg: Broccolisoppa samt äpplekaka

    med vaniljsås

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingpiccata med salviasås och saffransris
  • Veckans Kött: Helstekt fläskfile med blomkålspure

    äppelsky samt potatis och chevretimbal

  • Veckans Under Ytan: Flundrafile med tomat, kapris

    och örter samt brynt smör

  • Veckans Vegetariska: Svampsoppa med

    ost och potatismuffins samt semibakad tomat

La Fontana

  • Pasta pappardelle med oxfilé, zucchini

    purjolök och champinjoner

  • Grekiska biffar med grekisksallad

    och tzatziki

Scandic Väst

  • Lammstek serveras med äpplesky

    och stekta äpplen

  • Smörstekt kummel serveras med hummersås

    och sparris

  • Biff a la Lindström på kikärtor

P2 Restaurang & Catering

  • Lammfärsbiff med rostad potatis

    och fetaostcreme

  • Tandoorikyckling med potatismos

    och chiliaioli

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Het köttfärsgryta med chili, bönor

    gräddfil och ris

  • Vegetarisk gryta med kikärtor
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kummel Grenoble, rödbeta

    brynt smör, kapris, kokt potatis

  • Majskyckling, rotsaksnudlar, smörad

    kycklingbuljong, chilismör

  • Hamburgare: jalapeños crème, pepperjackcheese

    bifftomat, isbergssallad, senap, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Kantarell- & västerbottenpaj, körvel
Thursday, August 29