Lunch menu

Wednesday, 28 August

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Pestotoppad kungsflundra med krämig

    ajvarsås och ruccolarisotto

  • Gård: Mustig gryta på nötkött, lök och paprika

    med persiljestompad potatis

  • Äng: Vegetarisk lasagne med ajvarsås

    och ruccola

  • Pasta: Pasta Fusilli med choritzo, sidfläsk

    lök och grana padano

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Fransk färsbiff (svensk blandfärs) gräddsås

    pressgurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Krämig biff stroganoff med färska champinjoner

    serveras med pressgurka & ris

  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Poke bowl med pankopanerad kycklingfilé

    lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding med gräddsås

    & rårörda lingon

  • Kycklingspett med BBQ-sås

    & bearnaise

  • Veg: Grönsakswok med jordnötssås & ris
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med oxfilé, färska champinjoner

    & kvibille ädel

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff med grädd- och chilibrässerad lök

    samt råstekt potatis

  • Veckans Kött: Helstekt fläskfile med blomkålspure

    äppelsky samt potatis och chevretimbal

  • Veckans Under Ytan: Flundrafile med tomat, kapris

    och örter samt brynt smör

  • Veckans Vegetariska: Svampsoppa med

    ost och potatismuffins samt semibakad tomat

La Fontana

  • Benfri kycklinglårfilé med stekt

    potatis och champinjonsås

  • Flankstekt med klyftpotatis

    och chimichurrysås

Scandic Väst

  • Grillad kycklingfilé serveras

    med ugnstekt tomat och rödvinssås

  • Bouillabaisse serveras med aioli

    och krutonger

  • Tofuspett serveras med rhode islandsås

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk med stuvad kål
  • Bacon- och jalapenobratwurst

    med potatismos och räksallad

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Het köttfärsgryta med chili, bönor, gräddfil

    och ris

  • Vegetarisk gryta med kikärtor
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pasta puttanesca, oliver, kapris, sardeller
  • Pannbiff, gräddsås, lingon, stekt lök

    kokt potatis

  • Hamburgare: jalapeños crème, pepperjackcheese

    bifftomat, isbergssallad, senap, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Kantarell- & västerbottenpaj, körvel
Wednesday, August 28