Lunch menu

Tuesday, 27 August

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Spenatgratinerad hokifilé med citrusgräddsky

    och buljongkokt bulgur

  • Gård: Raggmunk med stekt sidfläsk och rårörda lingon
  • Äng: Gräddig grönsaksgryta med bönor

    linser och buljongkokt bulgur

  • Pasta: Pasta Fusilli med choritzo, sidfläsk

    lök och grana padano

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad kycklingfilé, ananas

    & curry, toppad med cashewnötter

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: green gram masala
  • Poke bowl med fläskkarré, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: tempurabakad torskfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kreolsk fläskfilégryta med ölkorv

    & oliver samt ris

  • Bräckt laxfilé med oliv-& tomatcreme

    samt grilltomat

  • Veg: Sesampanerad zucchini m oliv-

    & tomatcreme samt grilltomat

  • Wok: Kyckling med sweet chili, vitlök

    & svart peppar

  • Pasta: med kyckling, strimlad peppar

    salami & mozzarella

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlettrad med bakade grönsaker

    och picklad fänkål samt tomatsky

  • Veckans Kött: Helstekt fläskfile med blomkålspure

    äppelsky samt potatis och chevretimbal

  • Veckans Under Ytan: Flundrafile med tomat, kapris

    och örter samt brynt smör

  • Veckans Vegetariska: Svampsoppa med

    ost och potatismuffins samt semibakad tomat

La Fontana

  • Rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

  • Shis kebab med potatismos

    och kebabsås

Scandic Väst

  • Köttfärslimpa serveras med pressgurka

    lingon och gräddsås

  • Lättrimmad torsk toppad med räkor serveras

    med citrus och dillkräm

  • Ratatouille

P2 Restaurang & Catering

  • Laxfärsbiff med potatismos

    och kall ruccolasås

  • Bbqribs med klyftpotatis, kålsallad

    och rostad majscreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Het köttfärsgryta med chili, bönor

    gräddfil och ris

  • Vegetarisk gryta med kikärtor
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad sej, gubbröra, råstekt potatis
  • Porchetta, confiterad bakpotatis, pepparsås

    baconlindad haricotsverts

  • Hamburgare: jalapeños crème, pepperjackcheese

    bifftomat, isbergssallad, senap, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Kantarell- & västerbottenpaj, körvel
Tuesday, August 27