Lunch menu

Monday, 26 August

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och

    honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Örtbakad sejfilé med skirat smör

    kapris och rödbetor samt potatispuré

  • Gård: Mozzarellatoppad färsbiff med

    basilikasky, ratatouille och rostad potatis

  • Äng: Honungsglacerad palsternacka med

    kapris och rödbetor samt potatispuré

  • Pasta: Pasta Fusilli med choritzo, sidfläsk

    lök och grana padano

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel med champinjonsås

    & gele, serveras med stekt potatis

  • Moussaka med ruccola- & tomatsallad

    ALT: vegetarisk moussaka

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: green gram masala
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: tempurabakad torskfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med skagenröra

  • Pannbiff med kantarellsås, lingon

    & inlagd gurka

  • Bakad potatis med skagenröra

    samt tomat-& löksallad

  • Veg: Spaghetti med quornfärssås

    & riven ost

  • Wok: Kyckling med chili & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kryddbakad kalkon med currysås, rostade

    rotfrukter och sesamyoghurt

  • Veckans Kött: Helstekt fläskfile med blomkålspure

    äppelsky samt potatis och chevretimbal

  • Veckans Under Ytan: Flundrafile med tomat, kapris

    och örter samt brynt smör

  • Veckans Vegetariska: Svampsoppa med

    ost och potatismuffins samt semibakad tomat

La Fontana

  • Bräserad högrev med stekt potatis

    och rödvinssås

  • Italianska biffar med tomatsås

    och stekta grönsaker

Scandic Väst

  • Ugnsbakad kotlett serveras med timjansky

    och rostade rotsaker

  • Smörbakad koja serveras

    med vitvinssås

  • Linsgryta serveras med smetana

P2 Restaurang & Catering

  • Biff bourguignon med potatismos
  • Panerad rödspätta med kall räksås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Het köttfärsgryta med chili, bönor, gräddfil

    och ris

  • Vegetarisk gryta med kikärtor
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Korvstroganoff, dijon, vispad crème fraiche, ris
  • Kycklingpasta sedani rigati, oliver, soltorkadtomat
  • Hamburgare: jalapeños crème, pepperjackcheese

    bifftomat, isbergssallad, senap, brioche, pommes

  • Vegetarisk – Kantarell- & västerbottenpaj

    körvel

Monday, August 26