Lunch menu

Friday, 28 June

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bouillabaisse- Sydfransk fiskgryta med fänkål

    och saffran samt aioli

  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv)

    med chilibearnaise och friterad potatis

  • Äng: Vårrulle sweet´n´sour

    med soya och jasminris

  • Pasta: Fusilli med kyckling, lök

    och zuccini i gräddig rosmarinsås

  • Sallad: Tonfisksallad med potatis, ägg, rödlök

    och rädisor samt örtdressing

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill (fläsknoisette, kycklingfilé & chorizo)

    med chili-bearnaisesås, serveras med potatisgratäng

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med romsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken do pyaza
  • Vegan: dal tadka
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans högrevsburgare

    med bröd, pommes, coleslaw & tillbehör

  • Isterband från Vaggeryd med persiljestuvad

    potatis & rödbetor

  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med persiljestuvad potatis

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & chili
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar

    i vitvinssås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev
  • Veckans Kött: Burgare med tryffelmajo

    samt sallad på sommarkål, ruccola och picklad lök

  • Veckans Under Ytan: Fiskburgare

    med curryremoulade samt sallad på sommarkål, ruccola och picklad lök

  • Veckans Vegetariska: Halloumiburgare med

    chiliaioli samt sallad på sommarkål, ruccola och picklad lök

La Fontana

  • Huset hamburgare buffé

    med tillbehör

Scandic Väst

  • Fläskschnitzel serveras med ärtor

    & rödvinssky

  • Lime & ingefärsmarinerad lax serveras

    med citrusyoghurt

  • Svamprisotto

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad kummel Grenoble, rödbeta, kapris

    brynt smör, dillslungad färskpotatis

  • ”Cordonbleu”, pastrami, ädelost, rödvinssås

    citronsmör, gröna ärtor

Pinoccio

  • Ryggbiff m stekt lök & rödvinssås
  • Panerad spätta med remouladsås
Friday, June 28