Lunch menu

Friday, 19 January

Brödernas kök

  • Brödernas Gulaschsoppa
  • Grillad laxsallad

    med ugnsbakade rotfrukter, lök och fänkål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Fisk- och grönsaksgryta med limeaioli, toppad med kräftstjärtar

  • Gård

    Örtrubbad kycklingfilé med balsamicosky, tzatziki och ugnsbakad potatishalva

  • Äng

    Stekt kryddig bönbiff med tzatziki och ugnsbakad potatishalva

  • Sallad

    Sallad på pasta, salami, oliver och kronärtskockor samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Lax- & skaldjurspaella

    med aioli

  • Veg

    Grönsaks paella med aioli

  • Wok

    Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili

  • Pasta

    med strimlad rostbiff i ädelostsås

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Balsamicobakad högrev

    med rostad lökmajo och potatisterrine

  • Veckans kött

    Älgwallenbergare med lingon potatispure och ärtor

  • Veckans under ytan

    Bakad torsk med brynt smör och rostade betor

  • Veckans vegetariska

    Haullomi med ratatouille och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Långbakad vildsvinskarré

    med syrad rödkål, friterad savoykål och potatispuré

  • Veckans veg

    Zucchinibiffar med morotstzatziki och rostad potatis

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Fetaostbiffar

    serveras med klyftpotatis & tzatziki

  • Krämig laxsås

    serveras med pappardelle

  • Ugnsbakade rotfrukter
Friday, January 19