Lunch menu

Thursday, 18 January

Brödernas kök

  • Thai inspirerad Kycklingsoppa
  • Bulgursallad

    med kyckling, grillad haloumi och rostad tomat

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav

    Champinjonfylld rödspätta med citron- och svartpepparsky samt dillpotatis

  • Gård

    Texas chili med guacamole, nachos och rispilaf

  • Äng

    Fylld paprika med rostad rödlök och rispilaf

  • Sallad

    Sallad på pasta, salami, oliver och kronärtskockor samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Blomkålssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Porterstek

    med potatisgratäng & gelé

  • Veg

    Ärt/Blomkålssoppa samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok

    Kyckling med ingefära & chili

  • Pasta

    med oxfilé, svart peppar & färska champinjoner

  • Grill

    Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevsragu

    med pepparrotscreme och picklad lök

  • Veckans kött

    Älgwallenbergare med lingon potatispure och ärtor

  • Veckans under ytan

    Bakad torsk med brynt smör och rostade betor

  • Veckans vegetariska

    Haullomi med ratatouille och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Ångad Sejrygg

    med brynt smöremulsion, kål och potatis

  • Veckans veg

    Zucchinibiffar med morotstzatziki och rostad potatis

  • Högrevsburgare i Brioche

    med stekt lök, cheddar, tryffelmayo och pommes

  • Bönburgare i Brioche

    med sallad, aioli och pommes

  • Wrap med BBQ-bakad bringa

    med cole slaw, Bbq-mayo och pommes

  • Wrap med rôtisserigrillad rotselleri

    timjansmayo, picklad lök och pommes

  • Pasta Pesto
  • Penne pasta

    med rôtisserigrillad kyckling, svamp och svartkål

Scandic Väst

  • Kokt kalv i dillsås
  • Smörstekt kummelfilé

    serveras med kokt potatis & dillsås

  • Kikärtscurry

    med tofu & mynta

Thursday, January 18