Lunch menu

Monday, 21 March

Restaurang Chili & Lime

  • Viltskavsgryta (hjort, älg, ren), kantareller, timjan

    serveras med ris eller kokt potatis & lingonsylt

  • Honungsglacerad kycklingfilé

    serveras med
 coleslaw och klyftpotatis

  • INDISK: chicken malai handi

    VEGAN: chenna masala

  • Poké Bowl

    yakiniku / kyckling / vegetarisk

  • Asiatiskt lunchbuffé
  • Vegetariskt:

    1. wokade grönsaker med cashewnötter. 2. wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt pankopanerad kummelfilé

    serveras med skagensås samt kokt potatis

  • Nattbakad karré

    serveras med BBQ-sås, aioli & klyftpotatis

  • Pasta: Tortellinigratäng

    med kvibille ädel, spenat & strimlad skinka

  • Veg: Tortellinigratäng

    med kvibille ädel, spenat & rostade hasselnötter

  • Wok: Kyckling med thai basilika, lime & vitlök

La Fontana

  • Ancho bräserad biff med rödvinssås
  • Nötkött gryta med ris
  • Kycklingfilé med potatisgratäng och paprikaröra

Universitetsklubben

  • Indisk currygryta

    med pumpa, bönor och kokos serveras med persiljeris

  • Soltorkad tomat och kycklingsauté

    med örtsallad samt ris

Stångs Mjärdevi

  • Nötköttsgryta

    potatispuré, sidfläsk, champinjoner, lök, rödvinssås

  • Stångs klassiker - Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör.

  • Veckans rätt - Skaldjurspasta

    pasta, chili, örter, räkor, kräftor, tomat, fänkål, parmesan

  • Veckans grönt - Gnocchi och svamp

    svartkål, hasselnöt, lingonpicklad lök, brynt växtsmör

  • Veckans sallad - Sotad lax

    glasnudlar, sesampicklad morot, gröna sojabönor, chilimajonnäs

More lunches available at

Monday, March 21