Lunch menu

Friday, 25 September

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • HAV Bouillabaisse- Sydfransk fiskgryta

    med fänkål och saffran samt aioli

  • GÅRD Wallenbergare med skirat smör, potatispuré

    och rårörda lingon

  • ÄNG Kreolsk grönsaksjambalaya

    med aioli och dressad sallad

  • PASTA Tagliatelle med lufttorkad skinka, tomat

    och oliver samt fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • 1. helstekt fläskfilé med 3-pepparsås, serveras

    med ugnsrostad klyftpotatis

  • 2. ugnsgrillad laxfilé med örtcreme, serveras med

    ugnsrostad klyftpotatis eller kokt potatis

  • 3. INDISK: chicken korma
  • 3. VEGAN: green gram curry
  • 4. POKE BOWL - vietnamesisk eller japansk
  • 5. asiatisk lunchbuffé
  • 6. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • 6. veg 1: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • 7. GRILL: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff av högrev med pommes

    coleslaw, BBQ-sås, tryffelaioli & picklad rödlök

  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg: Rödbets-& chevrebiff med pommes

    coleslaw, tryffelaioli & picklad rödlök

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med salsiccia, ölkorv, cornichons & sambal oelek
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kryddbakad fransyska med rödvinssås

    brynta haricote verte och potatisgratäng

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med fänkål selleri

    och babyspenat samt citron och dillaioli

  • Veckans vegetariska: Svamprisotto med pesto

    på rostade pumpafrön och persilja

La Fontana

  • Mexikansk buffé
  • Kycklingfajitas med guacamole

    och tortillabröd

  • Nachotallrik med tacofärs, grönsaker och ost

P2 Restaurang & Catering

  • På besök: Vegetarisk grönsaksbiff

    med stekt ris samt mango- och chilidressing

  • På besök: Rimmad oxbringa

    med pepparrotssås och kokt potatis

  • Wallenbergare med potatismos, lingon, ärtor

    och skirat smör

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon

    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Kalv tri tip med chipotle bearnaisesås

    gremolata råstekt potatis

Pinoccio

  • Dagens fisk 1: Panerad koljafilén

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens fisk 2: stekt lax

    med kokt potatis samt dillsås

  • Dagens kött 1: Schnitzel scan kött

    med stek potatis samt bearnaisesås

  • Dagens kött 2: Kycklingspett med stekt potatis

    samt bearnaisesås

  • Dagens sallad 1: Kebabsallad

    med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens sallad 2: Kycklingsallad

    med blandad grönsaker samt mild sås

  • Dagens pasta 1: köttfärs pasta med parmesanost
  • Dagens pasta 2: Carbonara pasta

    med bacon och parmesanost

Friday, September 25