Final application date

26 June, 2022

Är du redo för nästa steg i din karriär inom IT? Har du goda kunskaper inom LAN/WAN i större nätmiljöer och en eftergymnasial utbildning inom nätverk? Då har du hamnat helt rätt! Vi söker just nu IT-tekniker med inriktning nätverk till oss på UCS IT Solutions. Vi lovar en arbetsdag fylld av spännande utmaningar, trevliga kollegor, roliga arbetsuppgifter samt stor möjlighet att påverka.

Vi erbjuder

  • En tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt växande bolag där vi har korta beslutsvägar och satsar på våra medarbetare
  • En arbetsplats med fantastisk stämning där vi bryr oss om varandra och är måna om vår trivsel och välbefinnande.
  • Ett generöst förmånspaket med god pensionsplan samt möjlighet till bonus.

Arbetsuppgifter

I din roll som nätverkstekniker kommer du med dina kunskaper medverka i design och implementation av nya lösningar i samarbete med övriga i utvecklingsteamet och andra tekniska team. Du säkerställer att nuvarande och nya lösningar alltid uppfyller våra krav på säkerhet och tillgänglighet. I arbetsuppgifterna ingår även dokumentation av ditt arbete. Du blir en del av en dynamisk grupp med många olika kompetenser och ett gemensamt ansvar för våra lösningar.
Du kommer att delta i spännande projekt och initiativ som representant för nätverksgruppen där ditt utvecklingsansvar kommer att spänna över datacenters, WAN och campus LAN access.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående. 6 månaders provanställning tillämpas. Placeringsort är på vårt huvudkontor i Linköping.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning inom nätverk, har du certifieringar t.ex. Cisco Certified Network/Security Professional ser vi det som meriterande. Alternativt har du erhållit motsvarande kunskap genom arbetslivserfarenhet. För att vara rätt person för tjänsten har du flera års arbetserfarenhet av LAN/WAN i större nätmiljöer med höga krav på tillgänglighet och säkerhet.
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet och kunskap kring arbete med nätverk ur ett arkitektur- och designperspektiv, alternativt byggt och/eller designat nät-infrastruktur i datacenter. Kunskap om nästa generations brandväggar och portbaserad kontroll av nätverksåtkomst (dot1x) är också meriterande.
Det är önskvärt att du även har kunskaper inom ett eller flera områden: lastbalanserare, nätverksrelaterade stödtjänster (t.ex. nätövervakningsverktyg och DDI) och/eller scripting och automationsleveranser avseende nät i större miljöer. I övrigt har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då vi arbetar i team är det viktigt att du bidrar till ett gott samarbete med servicevilja, flexibilitet och ett öppet sinne till att dela och ta emot kunskap och erfarenheter. Du tycker om att omvärldsbevaka och hålla dig uppdaterad om vad som händer på nätområdet med nya tekniker och produkter. Utifrån det har du kapacitet att snabbt förändra ditt beteende för att anpassa dig till nya omständigheter.
Du tycker om att ta fram planer som är övergripande och realistiska som sträcker sig på både kort och lång sikt. Dessutom har du lätt för att skapa och upprätthålla goda kontakter, såväl internt som externt. Vi söker dig som är lyhörd, kan tänka nytt och har ett starkt driv att vilja dra en idé från ritbord till verklig nytta.

Om oss

Medarbetare hos oss drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Vårt digitala och proaktiva arbetssätt möjliggör att vi är nära våra kunder i deras utveckling. Vi består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Norrköping, Linköping och Vimmerby.
Vi är övertygade om att vår kultur och värderingar bidrar till stark tillväxt. Därför är vi måna om att hitta rätt individer till vårt team. Våra team består av positiva medarbetare och mycket god sammanhållning. Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och privatliv.
På UCS IT Solutions verkar vi efter värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang.
Vi ingår i koncernen UCS Group AB. Vårt ledningssystem är FR2000. Ledningssystemet är ISO-liknande, och kraven i standarden hjälper oss att hitta systematiska och verkningsfulla lösningar.

Ansökan

Urval och interjvuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta VD: Alberto.Necovski@ucsit.se, 0705107991.
För information om rekryteringsprocessen, kontakta philip.malm@ucsone.se, 0708123763.