Final application date

3 April, 2022

Company

Semcon

Vill du arbeta i teknikens framkant där du får utveckla produkter och tjänster som gör skillnad i människors vardag? Då har vi något gemensamt! Vi söker nu embeddedutvecklare till vårt team i Linköping. På Semcon har vi flera spännande projekt inom flera olika branscher som väntar på just dig!

Vår kultur

På Semcon lever kulturen i både människa och teknik. Vi tror att ett bra arbetsklimat kommer från delaktighet och gemenskap, där alla bidrar. En stark, välkomnande och inkluderande företagskultur gör människor engagerade. När vi är engagerade och inspirerade utvecklar vi de verkligt framstående produkterna.

På Semcon sätter vi dig och din utveckling i fokus. Här finns möjligheter att ta sig an olika typer av uppdrag och du kommer ha en nära dialog med din chef kring din utveckling framåt. Vi erbjuder dig möjligheten att delta i olika nätverk, mentorskap och en utbildningsportal att ta del av. Vi anordnar även olika typer av aktiviteter, dels för att utveckla vår kunskap, dels för att ha roligt tillsammans med kollegor.

Som embeddedutvecklare på Semcon blir du en del av vår avdelning i Linköping som arbetar med hårdvarunära programmering och mjukvaruutveckling. Du kommer att arbeta inom flera olika branscher såsom fordonsbranschen, telekom, försvar, medtech m.m. Semcons specialitet är hela produkt och tjänstecykeln, från hård- till mjukvara, från embedded to cloud och att realtid ständigt arbeta för att optimera våra kunders produkter och system.

Bli vår kollega! Arbeta med oss som har passion för säkerhetskritiska realtidssystem! Läs mer om oss https://semcon.com/sv/om-semcon/

Din verktygslåda:

  • Programmering i C/C++
  • Operativsystem, t.ex. Linux/Embedded Linux/RTOS
  • Script-språk, t.ex. Python
  • Versionshantering, t.ex. Git
  • Ärendehanteringssystem, t.ex. Jira/Confluence
  • Agil utvecklingsmetodik, t.ex. SCRUM
  • CI/CD

För att lyckas i rollen har du med dig goda kunskaper i matematik samt förståelse för hur man skapar och implementerar algoritmer till skalbara lösningar. Du är ständigt nyfiken och påläst om ny teknik. Du har en akademisk examen inom relevant område.

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in en ansökan så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta Fred.

Team Manager Fred Wilhelm
fred.wilhelm@semcon.com