Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Peltarion Workshop

  • 7 October - 18 November
  • Creactive, Teknikringen 7, Linköping
Sign up is closed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peltarion bjuder in till en workshop i tre delar!

Vilka möjligheter finns att inkludera modern maskininlärningsteknik i processer och verktyg?

Vi kommer att driva en tredelad workshop under de närmaste månaderna där målet är att hjälpa deltagarna att identifiera möjligheter till att inkludera modern maskininlärningsteknik i sina processer/verktyg.

Vi kommer att gå igenom de steg som krävs för att ta ett AI-projekt från idé till produktion samtidigt som vi ger exempel på saker som fungerar bra och vanliga fallgropar vi har stött på under vägen i projekt vi arbetat med. Vi kommer sedan att utforska några av de idéer som deltagarna kommer med och diskutera rimliga metoder för att lyckas använda AI för dem. I bästa fall kommer vi att kunna vägleda vissa att faktiskt implementera och produktionssätta några lösningar till den tredje sessionen.

Utbildningen kommer att vara på CreActive, lokal Borg, men det finns även möjlighet att delta på distans. Det finns 15 fysiska platser tillgängliga.

Anmäl dig här!

Tillfälle 1 – 7 oktober, kl 13-14:30
Inspirerande föredrag av Peltarion:

* Grunderna i ML/AI

* De senaste årens stora framsteg

* Nu då? Varför används inte AI överallt?

* Hur man (inte) genomför ett AI-projekt

* Några framgångshistorier och andra mindre framgångsrika

Tillfälle 2 – 21 okt, kl 13-ca 15:30
Diskussioner om specifika use cases. Feedback, vägledning och vägar framåt.

Tillfälle 3 – 18 nov, kl 13-ca 15:30

Ytterligare diskussioner och fördjupning i use cases. Vi siktar också på att ha några resultat från tillfälle 2 om möjligt.