Note: the date for this event has passed. Please contact the event organizator or info@linkopingsciencepark.se if you have any questions.

Materialförsörjning i offentlig verksamhet- idéworkshop

  • 15 November, 00:00
  • Digitalt eller Do Space Alfa
Sign up is closed

Den 15 november kl. 13-16 bjuder IoT World in till en eftermiddag med syfte att dela kunskap och workshopa tillsammans!

Hur kan vi förbättra materialförsörjningen i offentlig verksamhet?

Inom IoT World drivs just nu ett Vinnovaprojekt med syfte att skapa spårbarhet av förbrukningsmaterial inom offentlig verksamhet. Under pandemin blev denna fråga extra highlightad då materialförbrukningen sköt i höjden, inte minst skyddsutrustning i vård och omsorg. Just nu kartlägger och utvärderar projektet potentiella lösningar i syfte att skapa realtidskontroll av förbrukningsmaterial. Därför bjuder vi nu in till en öppen workshop dit du som har tankar och idéer om lösningar är välkommen att dela med dig av kunskap och erfarenhet.

Läs mer om projektet här!

För vem?

Under denna eftermiddag vänder vi oss till dig som på något sätt verkar inom IoT och/eller logistik. Kom och lyssna, dela erfarenheter och varför inte pitcha din idé. Vem vet, kanske är det just din idé och ditt bolag som blir Region Östergötlands framtida leverantör!

Välkommen med din anmälan senast den 11/11.

Vi bjuder på fika! Deltagandet är kostnadsfritt. Du kan delta antingen digitalt eller på plats på Do Space Alfa, Industrigatan 5, Linköping.

Projektet drivs av Region Östergötland, Linköpings- och Kindas kommun, RISE samt Linköping Science Park.

Om IoT World

IoT World är en regional community som arbetar för att effektivisera samhället med hjälp av IoT. Vårt nätverk består av engagerade medlemmar från forskning, näringsliv och offentliga verksamheter. Målsättningen med communityn är att samla kompetens, erfarenheter och kunskap i en öppet nätverk för att fortsätta bygga upp det regionala styrkeområdet, Smarta, robusta och säkra uppkopplade produkter och system. IoT World är en öppen kunskapsplattform med processer och testmiljöer där medlemmarna delar erfarenheter och samskapar innovationer. Tillsammans med våra medlemmar är vi en arena för professionellt lärande för individer och organisationer.