Modebranschen påverkar så många liv positivt och skapar glädje för de som har råd att köpa slutprodukten. Den påverkar även många fler människor negativt när de utsätts för produktionsprocessen någonstans långt bort från vår vardag, för att kunna få tillräckligt för existensminimum.
Vi vill skapa en förändring som maximerar glädjen och minimerar negativa avtrycken på människor, världen och miljön genom att övergå till cirkulär ekonomi. Vår utmaning är att göra en positiv skillnad med tech-utveckling inom textilindustrin för en bättre värld.
Dessa filosofiska tankar och många fler finns inom mig och driver mig som person. Som entreprenör lever man ständigt mellan upp och ner lägen. Ena stunden är det hopp och tro, vilket i nästa kan förvandlas till tveksamhet och förtvivlan.
Jag ser alltid till att kämpa med att låta tron på mina drömmar vinna inom mig innan jag lägger mig på kvällen för att vakna med den härliga energin och orka fortsätta skapa något som jag hoppas kommer generera mervärde för många människor.

Tack branschtidningen Habit och Kajsa Åström som har skrivit en fantastisk artikel om mig och vår StartUp Nano Textile Solutions.
Intresserad av hur vi sammanför tech och textil för bättre hållbarhet? kontakta mig gärna på info@nanotextile.se

Sam Issa, Nano Textile Solutions – ett företag på LEAD.