Lunch menu

Wednesday, 5 November

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, sojamarinerad kyckling, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Fransk färsbiff (svensk blandfärs)

    med gräddsås & lingon, serveras med saltgurka & potatismos eller kokt potatis

  • Hemlagad pytt i panna

    serveras med
stekt ägg & inlagda rödbetor

  • Egenpanerad flundrafilé

    med
chili- & limemayo, serveras
 med kokt potatis & citron

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetarisk: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Vegetarisk: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare

    med potatismos, gräddsås, lingon & ärtor

  • Teriyakimarinerad laxfilé

    med wasabicreme, wokade grönsaker, nudlar eller kokt potatis

  • Veg: Feta-& bönfylld paprika

    med potatismos

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Sallad: Kyckling

    med pasta & bacon

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La Fontana special grill buffé:

    Entrecoté, kycklinglårfilé och halloumi med rostad potatis med rosmarin och klyftpotatis.

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Vega Bianca

    créme fraiche, mozzarella, valnötter, färsk champinjoner, paprika, oliver, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Fläskkotlettschnitzel

    serveras med stekt potatis och bearnaisesås

  • Smörstekt torskfilé

    med kokt potatis, grönsaker och remouladsås

Universitetsklubben

  • Vegetarisk schnitzel

    serveras med rostad potatis samt örtsmör

  • Fläskschnitzel

    serveras med rostad potatis, örtsmör samt bearnaisesås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Gulasch på svenskt vildsvin

    rostad potatis, kinda gurka, gräddfil

  • Dagens grönt: Bakad spetskål

    havreris, picklad tomat, örtsallad, pestokräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    sallad, pasta, tomater, sotad morot, picklad lök, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Citronmousse

    hallon, sockerkaka

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Pannbiff

    Serveras med karamelliserad löksky samt kokt potatis

  • Dagens 2: Helstekt karré

    Serveras med plommongräddsås samt kokt potatis

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • I samverkan med Lutfiskakademin

    Ångad Långa, trattkantarell & kryddpepparsås, Coppa chips

Wednesday, November 5