Lunch menu

Tuesday, 4 November

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis

  • Linguine med fläskfilé

    grönpeppar, chaminjoner, purjolök & vitlök, samt toppad med grana padano

  • Egenpanerad torskfilé

    med
chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetarisk: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Vegetarisk: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis

  • Kycklingspett

    med BBQ-sås, chilibearnaise & friterad klyftpotatis

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Pasta: med kyckling

    spenat, vitlök, parmesan & grädde

  • Wok: Fläskfilé

    fräst i sesamolja, vitlök & chili

  • Sallad: Räkor

    med matvete & skagenröra

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel

    med smörstekt potatis och bearnaisesås/champinjonsås

  • Texas chiligryta

    med ris

  • Kåldolmar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsås

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Husets raggmunk

    med stekt fläsk samt lingon

  • Friterad fiskfilé

    serveras med pommes och dillsås

Universitetsklubben

  • Stekt ris

    med grönsaker & tofu

  • Mustig högrevgryta

    med rotfrukter serveras med kokt potatis

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Bakad torsk

    ljummen potatissallad, persilja, kapris, romescosås

  • Dagens grönt: Confiterad portabello

    potatispuré, bakad jordärtsskocka, syrlig örtsallad, rotfruktschips, brynt hasselnötssmör

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    sallad, pasta, tomater, sotad morot, picklad lök, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Citronmousse

    hallon, sockerkaka

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Raggmunk med stekt fläsk

    Serveras med lingongrädde

  • Dagens 2: Korvstroganoff

    Serveras med ris

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • I samverkan med Lutfiskakademin

    Ångad Långa, trattkantarell & kryddpepparsås, Coppa chips

Tuesday, November 4