Lunch menu

Thursday, 6 November

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat och lök-sallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Kycklingkebabtallrik eller falafel 


    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med dill- & romsås, serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetarisk: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Vegetarisk: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Saffransdoftande skaldjurssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Isterband

    med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg: Ärtsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Veg: Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Wok: Kyckling

    med grön curry & cocosmjölk

  • Sallad: Ost-& skinka

    med tapenad & pasta

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special högrevsburgare & pizzabuffé:

    Hemgjord smashburger, olika sorter av pizza, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes.

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Chevré

    crème fraiche, mozzarella, getost, färska champinjoner ,valnötter, honung, parmesan, ruccola.

Pinoccio

  • Huset lasagne Alforno

    med gräddost

  • Panerad flundra

    med kokt potatis, grönsaker och skagenröra

Universitetsklubben

  • Tagliatelle

    serveras med svampsås samt halloumi

  • Pulled pork

    serveras med rostad potatis samt coleslaw

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Lasagne på kött från Östergötland

    tomatsallad, vispad färskost smaksatt med örter- och citron

  • Dagens grönt: Linscurry

    ris, svenska linser, sesamrostad broccoli, koriander

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    sallad, pasta, tomater, sotad morot, picklad lök, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Citronmousse

    hallon, sockerkaka

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Pannbiff

    Serveras med karamelliserad löksky samt kokt potatis

  • Dagens 2: Helstekt karré

    Serveras med plommongräddsås samt kokt potatis

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • I samverkan med Lutfiskakademin

    Ångad Långa, trattkantarell & kryddpepparsås, Coppa chips

Thursday, November 6