Lunch menu

Thursday, 4 September

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat och lök-sallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Kycklingkebabtallrik eller falafel


    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa

    toppad med creme
fraiche, samt bärpaj med vaniljsås

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med skagensås,
serveras med färskpotatis

  • Poké bowl
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne

    med coleslaw

  • Fish Taco

    med jalapenomajjo, tomat-& mangosalsa, tortilla, ris & nachos

  • Veg: Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Veg: Ärtsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Fläskfilé

    med jordnötssås

  • Sallad: Räkor

    med matvete & lime

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special högrevsburgare & pizza buffé:

    Hemgjord smashburger, olika sorter av pizza, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes.

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Chevré

    crème fraiche, mozzarella, getost, färska champinjoner ,valnötter, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Kålpudding

    serveras med löksås, lingon och kokt potatis

  • Panerad flundra

    med kokt potatis, remuladsås

Universitetsklubben

  • Wokade grönsaker & tofu

    serveras med ris

  • Biff

    med bambuskott serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Färsbiff på kött från Östergötland

    potatispuré med prästost- och gräslök, lingon, löksky

  • Dagens grönt: Saltbakad rotselleri

    rostad potatis, picklad silverlök, örtsallad, svampkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    pasta,chilirostad morot, västerbottensost, picklad gurka, kavring, krondillsmajonnäs

  • Veckans dessert: Rabarberkompott

    havresmulor, färskost

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Lasagne

    Med nyriven parmesan

  • Dagens 2: Raggmunk med stekt fläsk

    Lingongrädde

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Grekisk sallad

    Med Halkidiki-Oliver, rödlök, fetaost samt vinägrett

  • Nystekt strömming

    Serveras med skirat kaprissmör samt kokt potatis

Thursday, September 4