Lunch menu

Friday, 5 September

Brödernas kök

  • Poké bowl

    Ris, Rå Laxfilé, picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamaj

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Schnitzel cordon bleu (mozzarella- & skinkfylld)

    serveras med gröna ärtor, bearnaisesås & stekt potatis

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med skagensås, serveras med färskpotatis

  • Poké bowl
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes eller stekt färskpotatis

  • Fisk-& skaldjursgryta

    med saffran & vitlök samt ris

  • Veg: Grönsakswok

    med nudlar & cashewnötter

  • Pasta: med kyckling

    soltorkad tomat & basilika

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med cocosmjölk & röd curry

  • Sallad: Kyckling

    med strimlad pepparsalami

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Vi tänder grillen! La Fontana special grill buffé:

    Fläskfiléspett, kycklingfiléspett och Köfte på nötkött med ugnsbakad potatis och klyftpotatis.

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Gorgonzola Pizza

    fläskfilé, champinjoner, jalapeno, färska paprika, gorgonzolaost, parmesan och ruccola

Pinoccio

  • Pannbiff

    serveras med löksky, kokt potatis, gröna ärtor och brunsås

  • Panerad spätta

    med kokt potatis, skagenröra

Universitetsklubben

  • Svart böngryta

    smaksatt med chili serveras med ris

  • Wallenbergare

    serveras med potatismos, skirat smör, gröna ärtor samt rårörda lingon

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Nattbakad oxbringa från Bjursund

    rotfruktsstomp, picklad lök, pepparrot- och dijonkräm

  • Dagens grönt: Svamprisotto

    stekt svamp från östgöta svamp, grönkålschips, syrlig örtolja

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    pasta,chilirostad morot, västerbottensost, picklad gurka, kavring, krondillsmajonnäs

  • Veckans dessert: Rabarberkompott

    havresmulor, färskost

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Helstekt kotlett

    Serveras med kantarellsås samt rostad potatis

  • Dagens 2:
  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Grekisk sallad

    Med Halkidiki-Oliver, rödlök, fetaost samt vinägrett

Friday, September 5