Lunch menu

Tuesday, 2 September

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis

  • Krämig fläskfilépasta

    med champinjoner,
dijonsenap, rosmarin, purjolök & vitlök, samt toppad med grana padano

  • Egenpanerad gösfilé

    med
dansk remouladsås, serveras
med färskpotatis & citron

  • Poké bowl
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt färskpotatis

  • Örtmarinerad kycklingfilé

    med potatis-& rotfruktsgratäng samt basilikasky

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Pasta: med fläskfilé

    färska champinjoner & bacon

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Sallad: Räkor & kräftstjärtar

    med ägghalva & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel

    med smörstekt potatis och bearnaisesås/champinjonsås

  • Texas chili på högrev

    med ris

  • Kåldolmar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Husets raggmunk

    med stekt fläsk samt lingon

  • Smörstekt fiskfilé

    med pommes och remouladsås

Universitetsklubben

  • Grönsaksbiffar

    serveras med rostad potatis samt ajvarkräm

  • Nattbakad fläskkarré

    serveras med rostad potatis samt äppelsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fiskgryta

    potatis, morot, fänkål, tomat, aioli

  • Dagens grönt: Raggmunk

    grönkål, äpple, stekt svamp, lingon, brynt smör

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    pasta,chilirostad morot, västerbottensost, picklad gurka, kavring, krondillsmajonnäs

  • Veckans dessert: Rabarberkompott

    havresmulor, färskost

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Mankans Raggmunk

    Serveras med lingongrädde

  • Dagens 2:
  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Grekisk sallad

    Med Halkidiki-Oliver, rödlök, fetaost samt vinägrett

Tuesday, September 2