Lunch menu

Thursday, 31 October

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (svensk blandfärs) eller falafel

    med tillbehörsbuffé

  • Fisk- och skaldjurssoppa

    med smak av saffran
och toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • Flygande jacob

    kycklingfilé, bacon, banan, JORDNÖTTER, serveras med ris

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Tomatsoppa

    med krutonger och parmesan samt pannkakor med sylt och grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Dillkött

    med morötter och kokt potatis

  • Veg: Ärtsoppa/Tomatsoppa

    med krutonger och parmesan

  • Veg: Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Kycklingwok

    med färsk röd chili och cocosmjölk

  • Kycklingsallad

    med bacon och Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Pannbiff

    med potatismos, gräddsås och lingonsylt

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Halloumi Sallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami, mozzarellaost och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Fläskfilé oscar

    med stekt potatis samt bearnaisesås

  • Smörstekt fiskfilé (panerad)

    med kokt potatis samt dillsås

Universitetsklubben

  • Kikärtsbiffar

    serveras med rostad potatis och myntakräm

  • Viltskavsgryta

    serveras med potatispuré och rårörda lingon

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fiskgryta

    potatis, tomat, saffran, morot, fänkål, aioli

  • Dagens grönt: Falafel på svensk gulärta

    kryddig quinoasallad, vitlök- och myntayoghurt

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    glasnudlar, kålsallad, sesamfrön, koriander, chilipicklad gurka, jordnötter, limemajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Krämig lasagne

    Serveras med bifftomat, rucola och västerbottenost

  • Frasig färsk sej

    Serveras med kokt potatis, dansk remouladsås och gröna ärtor

  • Krämig trattkantarellpasta

    Serveras med parmesan

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

Thursday, October 31