Lunch menu

Wednesday, 30 October

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Egengjorda köttbullar (svensk blandfärs)

    serveras
med inlagda rödbetor och dillstuvad potatis

  • Isterband från Nässjö Chark

    Serveras med gröna ärtor och potatismos eller kokt potatis

  • Stekt panerad flundra

    med dansk remouladsås,
serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kålpudding

    med gräddsås, lingon och kokt potatis

  • Kyckling Faijtas

    med ris, tortilla, nachos och guacamole

  • Veg: Grönsaks Faijtas

    med ris, tortilla, nachos och guaqamole

  • Pasta: Spaghetti Carbonara

    med bacon

  • Wok: Fläskfilé

    fräst i sesamolja och thai basilika

  • Räksallad

    med fetaost, citron och röd quinoa

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special Black and white buffé

    Fläskfilé och kycklinglårfilé med ugnsbakad potatis och pommes. Såser: rödvinssås och bearnaisesås

  • Veckans sallad: Halloumi Sallad
  • Dagens pizza: La fontana Pizza

    Fetaost, champinjoner, kronärtskocka, paprika, vitlök, tomtat, mozzarella, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Panerad kycklingschnitzel

    serveras med rostad potatis och bearnaise

  • Pasta

    med skinka, champinjoner och krämig rosa grädde

Universitetsklubben

  • Pulled oumph

    serveras med klyftpotatis och gräslökskräm

  • Pulled pork

    serveras med klyftpotatis och gräslökskräm

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, babyspenat, picklad rödlöksaioli

  • Dagens grönt: Grönsakslasagne

    ruccola, picklade tomater, vispad citron- och färskostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    glasnudlar, kålsallad, sesamfrön, koriander, chilipicklad gurka, jordnötter, limemajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Älgisterband

    Serveras med dill- och persiljestuvad potatis och rödbetor

  • Frasig färsk sej

    Serveras med kokt potatis, dansk remouladsås och gröna ärtor

  • Krämig trattkantarellpasta

    Serveras med parmesan

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

More lunches available at

  • Natural kaffebar
Wednesday, October 30