Lunch menu

Tuesday, 29 October

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    Med löksås och kokt potatis

  • Linguine med fläskfilé

    champinjoner, lök,
 purjolök, dijonsenap, rosmarin och vitlök,
samt toppad med grana padano

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med dill- och pepparrotscreme, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kyclingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Het Korv Stroganoff

    med ris

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Pasta

    med kyckling, paprika, vitlök och sambal oelek

  • Kycklingwok

    med färsk ingefära, mango och chili

  • Räksallad

    med matvete, soltorkad tomat och ägghalva

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel

    med ugnsbakad potatis och bearnaisesås

  • Indisk gryta

    med ris och naanbröd

  • Veckans sallad: Halloumi Sallad
  • Dagens pizza: Carni Pizza

    Skinka, ädelost, bacon, mozzarellaost, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fisk (panerad)

    Med pommes och skagenröra

Universitetsklubben

  • Pasta Pesto

    med rostad zucchini och aubergine

  • Stekt fläsk

    serveras med kokt potatis och löksås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Kålpudding med kött från Östergötland

    potatis, rårörda lingon, gräddsås

  • Dagens grönt: Gnocchi

    linsragu, ostronskivling, rökt majonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    glasnudlar, kålsallad, sesamfrön, koriander, chilipicklad gurka, jordnötter, limemajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Raggmunk med stekt fläsk

    Serveras med lingongrädde

  • Biff ála Lindström

    Serveras med kokt potatis, skysås och stekt ägg

  • Frasig färsk sej

    Serveras med kokt potatis, dansk remouladsås och gröna ärtor

  • Krämig trattkantarellpasta

    Serveras med parmesan

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

Tuesday, October 29