Lunch menu

Monday, 28 October

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Helstekt marinerad svensk fläskytterfilé

    med portersås och äppelchutney, serveras med ugnsrostad potatis

  • Grillad kycklingfilé

    med chili-yoghurt, serveras med bulgur blandat med lättwokade färska grönsaker

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    med
dansk remouladsås, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fish and chips

    serveras med remouladsås och pommes alt kokt potatis

  • Köttbullar

    med stuvade makaroner alt kokt potatis, gräddsås, lingon och pressgurka

  • Veg: Falafel

    med pommes och remouladsås

  • Pasta

    med fläskfilé, strimlad salami och färska champinjoner

  • Kycklingwok "Paneng"

    med röd curry och cocosmjölk

  • Räksallad

    med räkor, kräftstjärtar, pasta och örter

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Huset köttbullar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Ugnsbakad kycklinginnerfilé

    med stekt potatis och vitlökssås

  • Veckans sallad: Halloumi Sallad
  • Dagens pizza: Venezia

    Soltorkad Tomater, mozzarellaost, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Fläskkotlett schnitzel

    med stekt potatis och bearnaisesås

  • Stekt Pangasius fiskfilé

    med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Rostad pumpa

    med fetaost och spenat toppad med pumpafrö

  • Marinerad kyckling

    serveras med tomat och chilismör, dragonsås och ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Timjanbakat kycklinglår

    svamprisotto, grönkål, prästost

  • Dagens grönt: Bakad spetskål

    morotspuré, hasselnötter, ärtskott, brynt smör

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    glasnudlar, kålsallad, sesamfrön, koriander, chilipicklad gurka, jordnötter, limemajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Biff ála Lindström

    Serveras med kokt potatis, skysås och stekt ägg

  • Indisk kycklinggryta

    Serveras med basmatiris

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

Monday, October 28