Lunch menu

Tuesday, 15 October

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Svenskt stekt fläsk

    Med löksås och kokt potatis

  • Linguine med ryggbiff

    Champinjoner, timjan, purjolök, tryffelolja och vitlök, samt toppad med grana padano

  • Stekt panerad kapkummelfilé med tartarsås

    Serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Chili con carne

    av högrev med ris, tortilla, nachos och vitlökssås

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Veg: Grönsakschili

    med ris, tortilla, nachos och vitlökssås

  • Pasta med räkor och kräftstjärtar

    i vitvinssås

  • Wok: Fläskfilé

    med jordnötssås

  • Kycklingsallad

    med riven parmesan

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel

    med ugnsbakad potatis och bearnaisesås

  • Kåldolmar

    med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt

  • Kycklingspett

    med ugnsbakad potatis och vitlökssås

  • Veckans sallad: Kebabsallad (nötkött)
  • Dagens pizza: Carni Pizza

    Skinka, ädelost, bacon, mozzarellaost, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fisk (panerad)

    Med pommes och skagenröra

Universitetsklubben

  • Broccolimedaljong

    serveras med potatismos och ajvarkräm

  • Krämig fläskfilégryta

    med svamp och enbär serveras med potatismos

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fiskgryta

    Potatis, morot, fänkål, dill, krämig skaldjurssås

  • Dagens grönt: Soja- och chilibakad blomkål

    stekt ris, koriander- och gurksallad, sesammajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    Potatissallad, kapris, picklad lök, örter, tomater, ärtskott, dillmajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Mankans raggmunk med stekt fläsk

    Serveras med lingongrädde

  • Raggmunk med halloumi
  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Tuesday, October 15