Lunch menu

Wednesday, 16 October

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Fransk färsbiff (svensk blandfärs, dijonsenap, dragon)

    Med gräddsås och lingon, serveras med pressgurka och potatismos eller kokt potatis

  • Hemlagad pytt i panna

    Serveras
med stekt ägg och inlagda rödbetor

  • Stekt panerad torskfilé

    Med tartarsås,
serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

La Fontana

  • La fontana special Black & white buffé

    Entrecoté & kycklinglårfilé med ugnsbakad potatis och pommes

  • Veckans sallad: Kebabsallad (nötkött)
  • Dagens pizza: La fontana Pizza

    Fetaost, champinjoner, kronärtskocka, paprika, vitlök, färska tomater, mozzarella, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Panerad kycklingschnitzel

    Med stekt potatis och bearnaisesås

  • Lasagne al forno

    med gräddost

Universitetsklubben

  • Het böngryta

    serveras med bulgur

  • Köttfärslimpa

    med bacon serveras med kokt potatis, gräddsås och pressgurka

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    Stekt potatis, skogsvampsås

  • Dagens grönt: Bakad spetskål

    Havreris, tomatsallad, ärtskott, grönärtsguacamole

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    Potatissallad, kapris, picklad lök, örter, tomater, ärtskott, dillmajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Nötköttsgryta med svamp

    Serveras med kokt potatis

  • Raggmunk med halloumi
  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

More lunches available at

Wednesday, October 16