Lunch menu

Monday, 14 October

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne

    Serveras med tomat- lök och ruccolasallad

  • Kycklinggryta

    Med champinjoner, paprika, vitlök, grädde och soja, serveras med ris

  • Stekt panerad flundra

    Med tartarsås,
serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fish and chips

    serveras med remouladsås, pommes eller kokt potatis

  • Italiensk helstekt fläskfilé

    med basilikasås och risoni

  • Veg: Italiensk grönsaksbiff

    med basilikasås och risoni

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Kycklingwok

    med mango, ingefära och chili

  • Räksallad

    med pärlcoscos, ägghalva och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Kalvfärs

    med kokt potatis, gräddsås, lingonsylt och gröna ärtor

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Indisk Chicken Korma

    med naanbröd och ris

  • Veckans sallad: Kebabsallad (nötkött)
  • Dagens pizza: Venezia

    Soltorkad Tomater, mozzarellaost, lufttorkad skinka

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Fläskkotlettschnitzl

    rostad potatis, haricot verts och bearnaise

  • Stekt Pangasius fiskfilé

    med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Saffransdoftande kikärtsgryta

    serveras med couscous

  • Klassisk bouillabaisse

    serveras med kokt potatis och aioli

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Kryddrostat kycklinglår

    Potatis, romansallad, bacon, parmesan, picklad lök, aioli

  • Dagens grönt: Risottokrokett

    Tomatragu, linser, ruccola

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt lax

    Potatissallad, kapris, picklad lök, örter, tomater, ärtskott, dillmajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Pytt Bellman

    Gräddstuvad pytt serveras med äggula & rödbetor

  • Oxbringa

    Serveras med kokt potatis och pepparrotssås

  • Raggmunk med halloumi
  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Monday, October 14