Lunch menu

Thursday, 10 October

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik eller falafel

    Med tillbehörsbuffé

  • Fisk- & skaldjurssoppa

    med smak av saffran
och toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • Italiensk kycklingfilé

    Fylld med mozzarella, salami & basilika, serveras med äppelcidersås, haricot verts & klyftpotatis

  • Stekt panerad torskfilé

    Med västkustsås, serveras
med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk / Minestronesoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Kalvfärslimpa

    med kantarellsås, pressgurka, lingon och stekt potatis

  • Pastagratäng

    med strimlad skinka, kvibille ädel och broccoli

  • Veg: Ärtsoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Kycklingwok "Paneng"

    med röd curry och cocosmjölk

  • Räksallad

    med pasta, ägghalva och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special street food buffé

    Högrevsburgare, kycklingburgare, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes

  • Veckans sallad: Falafel Sallad
  • Dagens pizza: La mafia

    Champinjoner, oliver, salami, mozzarellaost och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Stekt fisk (Alaska)

    med kokt potatis och dill sås

  • Nötfärs pasta (Tagliatelle)

    med riven ost

Universitetsklubben

  • Linscurry

    med kokosmjölk serveras med ris

  • Kyckling tikka masala

    serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Viltfärsbiffar

    Rostade rotfrukter, grönpepparsås

  • Dagens grönt: Rostad majs från Hermelin

    Chilirostad sötpotatis, picklad lök, tomater, grönkål, aioli

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    Pasta, romansallad, parmesan, picklad lök, tomater, vitlöksdressing

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Bouillabaisse

    Serveras med limeaioli, musslor & räkor

  • Nyfångad frasig sej

    Serveras med kokt potatis & dansk remouladsås

  • Kantarellrisotto

    Serveras med nyriven parmesanost

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Thursday, October 10