Lunch menu

Friday, 11 October

Brödernas kök

  • Poké bowl med ris och rå laxfilé

    Picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök, salladslök, sesamfrön, srirachamajo och soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Pepparöverbakad fläskfilé

    Med cognacsås, serveras med lättfrästa haricot verts & potatisgratäng

  • Ugnsgrillad laxfilé

    Med ört-creme, serveras med lättfrästa haricot verts, kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis

  • Grillad kycklingfilé

    med paprikasås och ris

  • Veg: Ostpanerad zucchini

    med paprikasås och ris

  • Räkpasta

    i gräslökssås

  • Wok på entrecöte

    med vattenkastanjer, bambuskott och lök

  • Räksallad

    med fetaost, matvete och lime

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special grill buffé

    Entrecoté, kycklinglårfilé och fläskfilé med pommes och klyftpotatis

  • Veckans sallad: Falafel Sallad
  • Dagens pizza: Nerso

    Oxfilé, champinjoner, färsk vitlök, körsbärstomater, mozzarella och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Fläskfilé Oscar

    med sparris, stekt potatis, rödvinssås och bearnaisesås

  • Skaldjur pasta (Tagliatelle)

    med pomodoro och grädde

Universitetsklubben

  • Veg Cannelloni ricotta spenat

    serveras med tomatsås

  • Biff a la Lindström

    serveras med koktpotatis, lingon och pressgurka samt rödvinssås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: BBQ-glacerade revben från Skänninge

    Örtrostad potatis, krämig kålsallad

  • Dagens grönt: Najas stekost från Norrköping

    Tabbouleh på svensk quinoa, libabröd, chilidressing

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    Pasta, romansallad, parmesan, picklad lök, tomater, vitlöksdressing

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Schnitzel cordon bleu

    Serveras med stekt potatis & rödvinssås

  • Nyfångad frasig sej

    Serveras med kokt potatis & dansk remouladsås

  • Kantarellrisotto

    Serveras med nyriven parmesanost

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Friday, October 11