Lunch menu

Wednesday, 9 October

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff (svensk blandfärs)

    Serveras med gräddsås, lingon, inlagd gurka och potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsgratinerad falukorv

    Fylld med äpple, bostongurka, lök och senap, 
serveras med potatismos

  • Stekt panerad flundra

    Med västkustsås, serveras
med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Mustig höstgryta av biff

    med rimmat sidfläsk, lök, kantareller, sylt lök samt ris och gelé

  • Bräckt laxfilé

    med stuvad bladspenat och kokt potatis

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med tomat-& löksallad

  • Pasta med fläskfilé

    strimlad salami, basilika och soltorkad tomat

  • Wok på fläskfilé

    fräst i sesamolja, vitlök och grön chili

  • Kycklingsallad

    med bacon, tapenad & pasta

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Wallenbergare

    med potatismos, gräddsås, lingonsylt & gröna ärtor

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Grillad ost

    med grillade grönsaker och tillbehör

  • Veckans sallad: Falafel Sallad
  • Dagens pizza: La fontana Pizza

    Fetaost, champinjoner, kronärtskocka, paprika, vitlök, färska tomater, mozzarella, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Rödspätta

    Med kokt potatis och remouladsås

  • Penne dipollo pasta

    Med kyckling, champinjoner, grädde

Universitetsklubben

  • Vegetarisk lasagne

    serveras med tomat- och basilikasås

  • Klassisk lasagne

    serveras med tomat- och basilikasås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    Stekt potatis, skogsvampsås

  • Dagens grönt: Pak choi

    Nudelsallad, vårlök, chili, lime, jordnötter, sesammajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    Pasta, romansallad, parmesan, picklad lök, tomater, vitlöksdressing

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Stekt fläsk med löksås

    Serveras med kokt potatis

  • Nyfångad frasig sej

    Serveras med kokt potatis & dansk remouladsås

  • Kantarellrisotto

    Serveras med nyriven parmesanost

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Wednesday, October 9