Lunch menu

Tuesday, 8 October

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    Med löksås och kokt potatis

  • Tagliatelle med kyckling

    Timjan, purjolök, lök och vitlök i krämig paprikasås, samt toppad med grana padano

  • Ugnsgrillad laxfilé

    Med västkustsås, serveras
med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis

  • Pulled pork

    med pitabröd, friterad klyftpotatis, aioli, BBQ-sås, coleslawsallad

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Pasta med strimlad biff

    i ädelostsås

  • Kycklingwok

    med färsk röd chili och cocosmjölk

  • Kycklingsallad

    med fetaost och Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel

    med ugnsbakad potatis och bearnaisesås

  • Fläskfilégryta

    med ris

  • Kycklingfilé

    med ugnsbakad potatis och vitlökssås

  • Veckans sallad: Falafel Sallad
  • Dagens pizza: Carni Pizza

    Skinka, ädelost, bacon, mozzarellaost, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fisk (panerad)

    Med pommes och skagenröra

Universitetsklubben

  • Örtslungad falafel

    serveras med bulgur

  • Husets raggmunk

    med rårörda lingon, grädde samt stekt sidfläsk

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Mandelbakad kolja

    Dillslungad potatis, purjolök, citron- och vitvinssås

  • Dagens grönt: Gröna kåldolmar

    Potatispuré, lingon, gräddsås

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    Pasta, romansallad, parmesan, picklad lök, tomater, vitlöksdressing

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Asiatisk kycklinggryta

    Med kokosmjölk, chili, koriander, lime serveras med ris

  • Nyfångad frasig sej

    Serveras med kokt potatis & dansk remouladsås

  • Kantarellrisotto

    Serveras med nyriven parmesanost

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Tuesday, October 8