Lunch menu

Monday, 7 October

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta (högrev)

    Serveras med guacamole, nacho-chips & ris

  • Kålpudding

    Med gräddsås och lingon, serveras
med kokt potatis

  • Stekt panerad gösfilé

    Med västkustsås, serveras
med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummel

    med skagenröra och kokt potatis

  • Pannbiff "Femöring"

    med stekt ägg, löksky & stekt potatis

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med spenat & valnötter

  • Pasta: Tagliatelle

    med kyckling, spenat och bacon

  • Kycklingwok

    med mango, thai basilika och ingefära

  • Räksallad

    med röd quinoa, citron, äpple & ägghalva

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Korv stroganoff

    med ris

  • Strimlad fläskfilé

    med wokade grönsaker och ris

  • Veckans sallad: Falafel Sallad
  • Dagens pizza: Venezia

    Soltorkad Tomater, mozzarellaost, lufttorkad skinka

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Marinerade kycklingspett i ugn

    med tzatziki samt ris

  • Stekt Pangasius fiskfilé

    med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Vegetarisk Pasta alla norma
  • Rimmad oxbringa

    serveras med rotmos och pepparrotssås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Pulled pork

    Klyftpotatis, picklad lök, babyspenat, chipotlemajonnäs

  • Dagens grönt: Gnocchi

    Linser, svamp, rotselleri, örtfärskostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    Pasta, romansallad, parmesan, picklad lök, tomater, vitlöksdressing

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Boeuf bourguignon

    Fransyska, rökt sidfläsk, champinjoner & syltlök serveras med potatispuré

  • Korvstroganoff

    Serveras med ris

  • Kantarellrisotto

    Serveras med nyriven parmesanost

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Monday, October 7