Lunch menu

Thursday, 3 October

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork eller falafel

    Med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa

    Toppad med creme fraiche, samt äppelpaj
med vaniljsås

  • Grillad kycklingfilé med dragonsås

    Serveras med haricots verts och potatisgratäng

  • Stekt panerad flundrafilé

    Med dill-
och picklesmajonnäs, serveras med
kokt potatis & citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk / Potatis och purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Kålpudding

    med gräddsås, kokt potatis och lingon

  • Veg: Ärtsoppa / Potatis- och purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Kycklingwok

    med grön curry och lime

  • Räk- och kräftsallad

    med ägghalva, räkröra & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special street food buffé

    Högrevsburgare, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes

  • Kycklingsallad
  • Dagens pizza: La mafia

    Champinjoner, oliver, salami, mozzarellaost och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Pannbiff

    Med kokt potatis, lingon, inlagd gurka, löksås

  • Panerad fisk (Alaska)

    Med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Grön currygryta

    med tofu och grönsaker serveras med ris

  • Flygande Jacob

    serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Viltgryta

    Potatis, palsternacka, sidfläsk, morot, svampo, rårörda lingon

  • Dagens grönt: Grönsakslasagne

    Tomat- och löksallad, vispad färskostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    Quinoa, picklad pumpa, örtsallad, saltrostade frön, grönkål, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Helstekt karré

    Serveras med stekt potatis & grönpepparsås

  • Isterband

    Serveras med persiljestuvad potatis samt senapskräm

  • Stekt strömming
  • Kantarellrisotto

    Serveras med nyriven parmesan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

  • Hummersoppa

    Serveras med vitlöksbröd

More lunches available at

  • Natural kaffebar
Thursday, October 3