Lunch menu

Wednesday, 2 October

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Pannbiff (svensk blandfärs)

    Med stekt lök, gräddsås & lingon, serveras med saltgurka och potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsbakad laxfilé

    Med dill och räkor i citronsås, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Poke bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad kotlett

    med potatismos, kryddsmör samt bacon-& rödvinssås

  • Parmesangratinerad laxfilé

    med basilikacreme, kokt potatis & grilltomat

  • Veg: Grönsaksfylld zucchini

    med potatismos & grilltomat

  • Kycklingpasta

    sambal oelek, grädde, paprika & vitlök

  • Wok på fläskfilé

    med jordnötssås

  • Kycklingsallad

    med bacon, tapenad & pasta

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special grill buffé

    Entrécote, kycklinglårfilé och fläskfilé med ugnsbakad potatis, ris och bulgor

  • Kycklingsallad
  • Dagens pizza: La fontana Pizza

    Fetaost, champinjoner, kronärtskocka, paprika, vitlök, tomater, mozzarella, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Lasagne aforno

    Med gräddost och riven ost

  • Penne dipollo pasta

    Med kyckling, champinjoner, grädde

Universitetsklubben

  • Wokade nudlar

    med tofu och grönsaker

  • Kalkonschnitzel Cordon Bleu

    serveras med rostad potatis och bearnaisesås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    Rostad potatis, babyspenat, picklad lök, kaprismajonnäs

  • Dagens grönt: Sojabakad portabello

    Bönnudlar, morot, vitkål, böngroddar, vårlök, sojamajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    Quinoa, picklad pumpa, örtsallad, saltrostade frön, grönkål, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Lasagne

    Serveras med nyriven parmesan

  • Isterband

    Serveras med persiljestuvad potatis samt senapskräm

  • Stekt strömming
  • Kantarellrisotto

    Serveras med nyriven parmesan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

  • Hummersoppa

    Serveras med vitlöksbröd

Wednesday, October 2