Lunch menu

Thursday, 19 September

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork eller falafel

    Med tillbehörsbuffé

  • Baconlindade kycklingrullader

    Med soltorkade tomater, parmesan & basilika. Serveras med cidersås, haricot verts & klyftpotatis

  • Stekt panerad torskfilé

    Med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk

    Serveras med pannkakor, sylt och grädde

  • Broccolisoppa

    Serveras med pannkakor, sylt och grädde

  • Lasagne

    Med coleslawsallad

  • Isterband från Vaggeryd

    Med persiljestuvad potatis & rödbetor

  • Veg: Ärtsoppa/Broccolisoppa

    Serveras med pannkakor, sylt och grädde

  • Veg: Spenatlasagne

    Med coleslawsallad

  • Kycklingwok

    Med cocosmjölk & grön chili

  • Räksallad

    Med varmrökt lax & dill

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La Fontana special Ameriskanks street food Buffé

    Pulled pork, Pulled chicken, hot wings, Crispy chicken lökringar med ris, pommes & briochebröd

  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: La mafia

    Champinjoner, oliver, salami, mozzarellaost och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Panerad kycklingschnitzel

    Med rostad potatis & bearnai

  • Panerad fisk (Alaska)

    Med kokt potatis samt remouladsås

Universitetsklubben

  • Sprödbakad sejfilé

    Serveras med kokt potatis och remouladsås

  • Tofu och currygryta

    På kokosgrädde serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Nattbakad fläskkarré

    Klyftpotatis, tomat- och löksalsa, rökt majonnäs

  • Dagens grönt: Blomkålscurry

    Basmatiris, myntayoughurt

  • Stångs Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    Glasnudlar, chiligurka, ingefärspicklad vitkål, salladslök, böngroddar, lime- och chilimajo

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Kalops på högrev

    Serveras med kokt potatis & rödbetor

  • Hummerpasta
  • Vegetarisk limpa

    Serveras med tomatsky

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Thursday, September 19