Lunch menu

Wednesday, 18 September

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Baconbiff på svensk blandfärs

    Med gräddsås & lingon, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • Paella med kyckling & räkor

    Serveras med aioli & citron

  • Stekt panerad flundrafilé

    Med dill- majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatiskt lunchbuffé

Restaurang Husman

  • Cevapcici

    Med ajvar, vitlöksyougurt, pitabröd, lök & friterad klyftpotatis

  • Sesambakad laxfilé

    Med jalapenomajjo, nudlar eller kokt potatis

  • Veg: Morotsbiff

    Med ostgratinerad bakpotatis och jalapenomajjo

  • Pasta med fläskfilé

    Bacon, färska champinjoner och peppar

  • Wok på Entrecôte

    Med chilimarinerad broccoli & sesam

  • Räksallad

    Med fetaost, ägghalva & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special grill buffé

    Entrécote, kycklingspett och lax med ugnsbakad potatis

  • Veckans sallad: Kycklingsallad
  • Dagens pizza: La fontana Pizza

    Fetaost, champinjoner, kronärtskocka, färska paprika, färsk vitlök, tomater, mozzarella, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Panerad schnitzel

    Med rostad potatis och bearnaisesås

  • Pasta dipollo

    Med kyckling, champinjoner och grädde

Universitetsklubben

  • Lammfärsbiffar

    Serveras med rostad potatis och tzatsiki

  • Kikärtbiffar

    Serveras med rostad potatis och tzatsiki

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    Ljummen potatissallad, citron- örtmajonnäs

  • Dagens grönt: Stekost från Norrköping

    Tomatrostad potatis, picklad lök, örter, paprikamajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    Potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Räksallad

    Glasnudlar, chiligurka, ingefärspicklad vitkål, salladslök, böngroddar, lime- och chilimajo

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    Brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Raggmunk

    Serveras med stekt fläsk & lingongrädde

  • Hummerpasta
  • Vegetarisk limpa

    Serveras med tomatsky

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med kokt potatis, dill- & romsås samt pressgurka

  • Sallad med handskalade räkor

    Serveras med syrad rödlök och ägg från Ås-gård

Wednesday, September 18